Et annerledes, men spennende år går mot slutten

Da nærmer vi oss juleferie og året 2021 og kan se tilbake på et spennende, men annerledes år. Tross lange perioder med hjemmekontor og utfordrende tider for samfunnet har vi hatt et godt år her i Novicell 

Vi startet året med å ansette vår dyktige prosjektleder Zulfiqar, som raskt tok stålkontroll over våre prosjekter og har levert ypperste kvalitet.

På våren ble også Alexander en del av teamet. Han kom inn som en dyktig UX designer og har virkelig gjort en forskjell. Med hans kompetanse innenfor UX, konverteringsoptimalisering og sin unike forståelse av brukeren har han vært et kjærkomment tilskudd på stammen. 

Vi var også så heldige å få med oss Vegard som front-end utviklerHan har kommet raskt inn i våre prosjekter, og med Vegard ble vi et komplett team. Vi kan nå levere prosjekter helt på egenhånd.  

På høsten fikk vi med oss Geir som Business Developer. Geir har hatt en "flying start", og vi gleder oss til å se hva han kan få til i 2021. 

På slutten av året ble også Amalie en del av Novicell. Som juniorkonsulent innenfor Digital Markedsføring er hun en viktig bidragsyter innenfor alt som har med markedsføring å gjøre, både for oss og for våre kunder.  

Vi er veldig glade for å ha dere alle med på laget! 

I løpet av 2020 har vi også fått flere nye kunder og vi har lansert flere spennende løsninger. Her må jeg særlig trekke frem nye nettsider for Gyldendal, som er vår største lansering. Etter mye arbeid, både i Norge, Danmark og UK, er vi veldig stolte av samarbeidet og ikke minst resultatet. 

Når vi nå avslutter året er det med optimisme for neste år.  

Vi skal fortsette veksten og finne nye, dyktige ansatte, vinne flere spennende prosjekter og vi gleder oss veldig til å starte på de nye prosjektene vi har på trappene i januar. Vi skal fortsette å utvikle, designe og lage gode brukeropplevelser, hjelpe våre kunder å nå deres digitale mål, og kort og godt, fortsette med å lage suksesshistorier. 

Med dette vil vi ønske dere alle en god jul og et godt nytt år. Vi gleder oss veldig til å møte både våre kunder og kolleger på tvers av landene igjen når ting går tilbake til normalen.