Året som har gått

Hei kjære lesere. Jeg, Lars Skybakkmoen, CEO i Novicell Norge, vil ønske dere en videre god jul og et godt nyttår. Nok et år går mot slutten, og vi kan se tilbake på et spennende og godt år her i Novicell. Vi har blitt enda flere «flinke og flittige» medarbeidere, og vi fortsetter å levere solide løsninger og være en god sparringspartner for våre kunder.

Vi har vokst

Vi fortsetter veksten og har styrket vårt team med enda flere dyktige ansatte. Vårt Digital Performance Team har virkelig fått fotfeste i Norge med Thomas Ertzgaard i spissen og Amalie, Frida og Silje som dyktige konsulenter. Vi har fått et dedikert Business development team ledet an av Ronny, som ivaretar våre kunder og følger de opp med god støtte og rådgivning. Vi fortsetter også å bygge en av Europas beste commerce team med Dag, Morten, Sivert og Magnus som nye spesialister i utvikler-teamet.

Vi avsluttet også året med å etablere en dedikert Product Information Management (PIM)-avdeling som gjør at vi kan rådgi og implementere ulike PIM løsninger, og dekke enda mer av våre kunders behov.

Tross perioder med hjemmekontor og annerledes tider har vi også rukket å bli godt kjent og gjort hyggelige ting sammen. Vi var så heldige å få dra på kick-off i Danmark sammen med de andre avdelingene våre i Europa. Her fikk vi endelig møte gode kolleger igjen og ha det gøy sammen. Vi har også gjort mye moro i Oslo med golfkurs, spillkvelder og mange ulike aktiviteter.

I høst fikk vi også mulighet til å arrangerte en faglig middag hos den Danske Ambassadør. Her presenterte vår CTO hvordan Novicell jobber med fremtidsrettede løsninger og i hvilken retning commerce markedet beveger seg.

Med alt det positive som skjer hos oss ser jeg med optimisme på neste år. Vi skal fortsette å være «flinke og flittige», finne nye dyktige medarbeidere, være gode rådgivere til kundene våre og bygge enda flere solide og fremtidsrettede løsninger. Så gleder vi oss til verden åpner opp igjen og vi kan invitere på seminarer, eventer og mange ulike aktiviteter i tiden som kommer.

Med dette ønsker jeg deg en riktig god jul og godt nytt år.

 

I Novicell er vi flink, flittig og glad i å finne på sprell!