Få en oversikt over ytelsen til dine digitale kanaler

Novicell Insights samler inn, pakker og bruker data for å skape nye muligheter for virksomheten din, og nå har vi utviklet nye interessante rapportsider.

Mangler du oversikt over alle dine digitale markedsførings- og salgskanaler? Vi designet Novicell Insights som samler nøkkel-KPI-ene for alle dine online kanaler på ett sted. Det gjør det mulig å holde oversikt over all markedsførings- og salgsinnsatsen, akkurat som den gir en mulighet til å grave dypere i dataene og lære mer om hvilke tiltak som skal stimulere eller bremse. I forbindelse med å sette opp Novicell Insights vil du selvfølgelig også få muligheten til å brainstorme med våre dyktige markedsføringsspesialister. Novicell Insights har for tiden integrasjoner med Google Analytics, Google Ads, Google Search Console, Facebook-sider og -annonser, Instagram, LinkedIn, nyhetsbrev som Mailchimp, Salesforce, etc. og nye blir stadig lagt til.

Hvis du ikke allerede har Novicell Insights og vil ha en oversikt over hvordan de digitale kanalene dine fungerer på data som ikke samles tilfeldig, tar det bare en liten investering å komme i gang.

Novicell Insights viser KPI-ene dine i et oversiktlig dashbord: 

Nye overbevisende oversikter takket være Novicell Insights

Vi har utvidet Novicell Insights ytterligere og kan nå tilby nye, interessante rapportsider: Sporing av antall følgere med konkurrenter, nye betalte sosiale sider og Facebook Organic og Instagram Organic. Du kan lese mer om det nedenfor.

Overvåke antall følgere med konkurrenter:

Med denne rapportsiden kan du holde øye med antall følgere av noen utvalgte konkurrenter på for eksempel Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest. Du kan også angi et målnummer for antall følgere per måned for å se om du når målene dine.

 

 

Ny sosial betalt side, pluss Facebook Organic og Instagram Organic:

Vi er glade for å presentere noen nye og oppdaterte Facebook- og Instagram-rapportsider. De erstatter de gamle Facebook- og Instagram-sidene i rapporteringen. På siden Betalt sosial er det blant annet mulig å følge Facebook Ads inntekt, gjennomsnittlig rekkevidde, visninger osv. Fordelt på Instagram eller Facebook ved hjelp av et filter øverst.

I tillegg er det opprettet en Facebook Organic-side som nå også gir informasjon om alderen og kjønnet til dine følgere, og hvordan innleggene dine presterer.

Hvis du vil vite mer om fordelene med Novicell Insights, kan du kontakte meg nedenfor eller stikke innom for en kopp kaffe.