Den 2. mai ble Novicell Norge 3 år!

3 år har gått siden vi startet opp i Ole Deviks vei, og for en spennende reise det har vært.

Med to pulter, mac, pc, telefon og god hjelp fra våre danske kolleger hadde vi en hektisk start i mai for tre år siden, og med rask vekst både på kundesiden og i antall ansatte gikk det ikke lang tid før vi ble et «ekte» kontor. I løpet av sommeren er vi nå 11 ansatte og med en omsetning i 2020 på i underkant av 9 millioner kan man trygt si det har vært en god start.
Det siste året har vi ønsket velkommen til Vegard, Amalie, Silje og Thomas E. Vi har også to nye medarbeidere på vei inn. Dette gjør at vi i enda større grad kan levere suksesshistorier signert det norske teamet, så klart
fortsatt med god hjelp fra våre kolleger i Danmark, England, Nederland og Spania.
Det siste året har vært et alternativt år med mye hjemmekontor og teams-møter. Vi har vært flinke til å tilpasse oss, både når det gjelder kundearbeid som for eksempel gjennomføring av digitale workshops, vi gjennomfører nå webinarer i stedet for seminarer og vi har også endret rutiner så vi kan gjennomføre en god og trygg digital onboarding av nye ansatte. Selv om vi gjerne skulle møtt våre kunder og kolleger fysisk, både i Norge andre land, skal vi ikke klage. Vi har landet flere nye, spennende prosjekter, snakker med nye potensielle kunder og ansetter nye medarbeidere i en tid som er utrygg for mange.

Nå gleder vi oss veldig til å igjen kunne møtes på kick-off i Danmark, gi full gass på kontoret og avslutte fredagen med litt FIFA og sosial samling.

Det har også vært en spennende tid for Novicell globalt. Vi leverer solide resultater og i fjor høst åpnet vi nye kontorer i Amsterdam. Der er vi godt i gang med mange spennende prosjekter og nye medarbeidere. Til høsten etablerer vi oss i Stockholm og vi er klare for å ta Sverige med storm.
Jeg vil med dette takke alle som følger oss og oppfordrer alle til å komme innom på en kopp kaffe og hyggelig prat når kontoret igjen er åpent.
Hipp hurra for oss, måtte det bli enda et spennende år i vente!
Vennlig hilsen
Lars

Året oppsummert