Hurra! Vi fyller 4 år!

Hipp hurra, i dag fyller Novicell Norge 4 år!

Det er ikke hver dag man har bursdag, men når man først har det skal det feires med brask og bram - og derfor er vi så glade for å kunne feire at vi i dag fyller 4 år. For en reise det har vært! Med to pulter, mac, pc, telefon og god hjelp fra våre danske kolleger hadde vi en hektisk start i mai for 4 år siden, og med rask vekst både på kundesiden og i antall ansatte gikk det ikke lang tid før vi ble et «ekte» kontor. I løpet av sommeren teller vi 14 ansatte, så man kan trygt si at det har vært en god start på reisen. 
Det siste året har vi ønsket velkommen til Dag, Ronny, Magnus, Morten, Sivert, Frida, Krishan og Baptiste - og vi har også to nye medarbeidere på vei inn. Dette gjør at vi i enda større grad kan levere suksesshistorier signert det norske teamet, i godt samarbeid med våre internasjonale kollegaer fra Danmark, England, Sverige, Nederland og Spania.
Etter 2 år med mye hjemmekontor og teamsmøter, gleder vi oss stort over at vi nå kan samles på kontoret og møte fysisk i kundemøter. Vi ser frem til å holde seminarer fremfor webinarer, samtidig som vi gleder oss til å kunne invitere til fysiske workshops i de flotte lokalene våre. Det er altså mye på tapeten det kommende året! I tillegg har muligheten for workaways og tid med våre internasjonale kollegaer endelig åpnet seg opp igjen. Det er noe vi er veldig glade for!
Gjennom året har vi gjort mye sosialt, noe som har gitt oss en arbeidshverdag med mye latter, glede og gode samtaler. Vi har spilt golf, dart, vært på Novicell.camp med alle våre internasjonale kollegaer (mer om det senere!) og har vært flinke til å ha pizzakvelder med FIFA og andre festligheter. 
Vi har landet flere nye, spennende prosjekter, snakker med nye potensielle kunder og ansetter nye medarbeidere i en tid som er utrygg for mange. Det er vi veldig stolte av!
Det har også vært en spennende tid for Novicell globalt. Vi leverer solide resultater og i fjor høst åpnet vi nye kontorer i Stockholm. Der er vi godt i gang med mange spennende prosjekter og nye medarbeidere. Til høsten etablerer vi oss i enda et land - noe vi er veldig spente på.
Jeg vil med dette takke alle som følger oss og oppfordrer alle til å komme innom på en kopp kaffe og hyggelig prat.
Hipp hurra for oss, måtte det bli enda et spennende år i vente!
Vennlig hilsen
Lars