Novicell feirer to år i Norge

Novicell feirer to år i Norge

Endelig var dagen her – den 2 mai ble Novicell Norge 2 år! Det har vært 2 spennende år hvor vi ikke bare har hatt det gøy på jobb, men også hatt mye spennende å gjøre samt firedoblet antall ansatte fra 2 til 9 personer. Vi er så heldige å få arbeide med spennende kunder i Norge både på egenhånd og sammen med våre dyktige kolleger i Danmark, England og Spania. Det skaper både mye trivsel og verdi! 

Som vår sjef Lars så fint sier det: "Det har vært en veldig spennende reise fra vi startet opp med blanke ark til nå å være et godt etablert selskap med 9 ansatte. Det har vært veldig gøy så langt og vi er svært stolte over å jobbe sammen med store merkenavn i det norske markedet. Vi gleder oss over at Novicell er i ferd med å bli etablert som et av de gode aktørene innenfor ecommerce i Norge, og ser frem til hva fremtiden vil bringe."  

Dagen ble behørig feiret og fant sted på vår fantastiske takterrasse på kontoret hvor det er mer enn nok plass til å følge alle smitteverntiltak. Selv om været var noe kjølig så dukket solen opp, god drikke ble lagt på is slik man skal kunne gjøre i mai og fantastisk tapas ble levert (i ferdige porsjoner) fra Modern Catering. Selskapet var som alltid godt når hele Novicell Norge samles. 

Vi gleder oss over tiden som har vært og ser frem til mange nye spennende år med mange nye dyktige og hyggelige kollegaer og ikke minst samarbeid med både eksisterende og nye kunder! 

Det er vel lov å si Hipp, hipp hurra for oss selv?!