Novicell Norge blir en del av Norwegian British Chamber of Commerce

Novicell Norge og Novicell UK er stolte av å dele at vi har meldt oss inn i Norwegian British Chamber of Commerce (NBCC). Nå er vi medlem av et aktivt nettverk sammen med mer enn 100 spennende selskaper som opererer i Storbritannia, samt et stort antall individuelle medlemmer.

Hva er Norwegian British Chamber of Commerce?

Norwegian British Chamber of Commerce (NBCC) er en uavhengig, non-profit nettverksorganisasjon. NBCC er basert i Nord-London og har 9 rådsmedlemmer.

NBCC ønsker selskaper og enkeltpersoner fra Norge, Storbritannia og andre land velkommen til å bli en del av deres nettverk. Organisasjonen ble grunnlagt i 1906 og har spilt en betydelig rolle i å styrke handelsforbindelsene mellom de to landene.

Organisasjonen gir forretning- og nettverksmuligheter og oppmuntrer til dialog og erfaringsutveksling mellom medlemmene.

Hva betyr medlemskapet i Norwegian British Chamber for Novicell?

Novicell Norge og Novicell UK ble medlem av nettverksorgganisasjonen sammen som et felles medlemskap. Dette ga flere spennende muligheter for begge kontorene!

Som et fremvoksende selskap i det britiske markedet, er vi ivrige etter å få mest mulig ut av NBCCs hjelp til å utvikle vårt merke, så vel som tilgang til forretningstjenester og nettverksarrangementer, sier Anders Holt, CCO, Novicell UK.

Vi er veldig stolte av å bli medlem av Norwegian British Camber of Commerce. Selv om vi alle går gjennom vanskelige tider nå, gleder vi oss til at ting kommer tilbake til det normale slik at vi kan delta og arrangere seminarer og forskjellige typer arrangementer. Med kontorer både i Oslo og London, gleder vi oss til godt samarbeid med de andre medlemmene, sier administrerende direktør, Lars Skybakmoen, Novicell Norge.

Novicell UK er allerede medlem av danske og svenske ekvivalenter, Danish-UK Assosiation og Swedish Chamber of Commerce, der det primære formålet er å styrke handel, vennskap og kulturelle bånd mellom landene.

I 2018 åpnet Novicell Norge sitt kontor i Oslo. Helt siden den gang har nettverk, bygging av sterke relasjoner og deling av kunnskap vært en viktig del av selskapets strategi.

Vil du vite mer om Novicell?

Novicell har mer enn 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter på tvers av deres digitale verdikjede; fra digital strategi, UX-design og brukeropplevelse, til webutvikling, digital markedsføring og forretningsinformasjon. Les mer om hva vi gjør her.

For øyeblikket arrangerer vi ukentlige webinarer om forskjellige relevante temaer innen vårt felt.