Umbraco 8.0 er lansert

Hurra, Umbraco 8.0 er lansert!

... og med dette følger det med nye og enklere metoder å bruke Umbraco CMS på.

Novicell er sertifisert Umbraco Gullpartner, og det er alltid like stas når det skjer oppgraderinger som bidrar til at vi kan bistå våre kunder enda bedre. Nå har Umbraco 8.0 blitt lansert, og kommer med en rekke nye spennende funksjoner, som skal gjøre det enda bedre- og enklere å drive et Umbraco-prosjekt for oss og for våre kunder. Det liker vi!

Umbraco 8.0 kommer med nye oppdateringer

Umbraco 8.0 er en oppdatering fra Umbraco 7.0, og har med seg tre nye egenskaper:

  1. Uendelig redigering, som gjør at du ikke mister oversikten over innholdet ditt. Ved at redigeringsstrømmene for innholdsproduksjon har blitt enklere, både for de som produserer innhold, men også for utviklerene- vil det gjøre at du slipper å bli avbrutt og miste konteksten i det du sitter og jobber med. På denne måten vil arbeid med innhold gjøres mer brukervennlig, og det er ikke til å legge skjul på at dette gjør arbeidet med innhold enda morsommere.

  2. Flere språkvarianter, som gjør at man kan administrere flerspråklig innhold i Umbraco. Det vil bli enklere for deg å oppdatere, opprette og administrere flerspråklig innhold. De mange funksjonene som følger med Umbraco 8.0, som blant annet: muligheten til å bytte mellom språk i forhåndsvisningsmodus for enkel sammenligning, og muligheter for redigering side-ved-side skal gjøre jobben enda enklere.

  3. Innholdsprogrammer, som gjør at du kan forbedre innholdet ditt med innsiktsfull data. Hvor mange leser innholdet ditt? Bruker du riktige søkeordene i tekstene dine? De nye programmene gir deg muligheten til å samle, måle, sjekke og lære om og fra innholdet. Med dette kan du få innsiktsfull data og tips for å gjøre nettstedets innhold enda bedre.

Kodebasen har blitt ryddet opp

For å gjøre arbeidet enklere for utviklere, har det blitt utarbeidet en grundig opprydding av kodebasen til Umbraco. Det skal med Umbraco 8.0 bli enda enklere å fra nytte av mer oppdatert teknologi, som skal gjøre det morsommere for deg og for kundene dine. Samtidig skal det i Umbraco 8.0 bli enklere å lage, samt installere og avinstallere pakker.

Umbraco er allerede kjent for å være et fleksibelt CMS, og forbedringene som følger med Umbraco 8.0 vil bidra at CMS-plattformen blir enda mer fleksibel. Dette setter vi selvfølgelig pris på!

Er du nysgjerrig på Umbraco 8.0, eller ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss!