Ny Magento-leverandør i Norge

Novicell blir nå Magento-leverandør!

Vi erfarer stadig at det er et voksende behov for løsninger i Magento. Derfor svarer vi på etterspørselen, og utvider nå vår PHP-avdeling med spesialiserte Magento-utviklere.

Novicell er spesialister på e-handel, og har 20 års erfaring med å bygge e-handelsløsninger. Det er hele tiden viktig for oss å være oppdatert på de nyeste trendene innenfor e-handel og teknologi – og Magento bidrar sterkt på disse arenaene. Magento er nemlig designet for å bygge digitale e-handelsløsninger, noe som passer oss midt i blinken.

... og derfor starter vi opp Magento-avdeling allerede 1 april!

Når vi nå etablerer vår egen Magento-avdeling sikrer vi ditt neste Magento-prosjekt høy kvalitet. Med vår strategiske- og tekniske kompetanse vet vi hvordan vi på en kompetent måte kan hjelpe deg med å oppnå en optimal nettbutikk, eller bistå med en allerede eksisterende nettbutikk. Nettbutikken skal generere resultater og fungere feilfritt. Med dette skal det være trygt å velge Novicell som din Magento-leverandør.

Vi forsterker PHP-avdelingen vår, og vår dyktige Lukas Jankauskas blir leder av avdelingen. Han kommer fra en senior Magento-utvikler stilling hos Magento Experten, hvor han vært i 4 år. Vi er glade for å ha ham med på laget!

Ønsker du å starte en nettbutikk, eller trenger du hjelp til din eksisterende løsning?

Det er ikke til å se bort fra at teknologien utvikler seg med stormskritt. Det er ikke "bare bare" å sette til live en nettbutikk, men Magento har mange fordeler. Magento er en open source e-handelsplattform, og gir deg muligheten til å skape en nettbutikk med en brukervennlighet og smidighet som er unikt for akkurat Magento. Magento er en fremtidsrettet plattform med muligheter for å følge med utviklingen. På dagens marked er det en av verdens mest brukte e-handelsplattformer, med en moderne vri.

Men, hva skiller Magento fra andre e-handelsløsninger?

  • Magento er en skalerbar e-handelsplattform som kan tilpasses akkurat dine behov.
  • Du betaler heller ikke dyre lisenser for programvaren, da Magento er en Open Source CMS.
  • Det er en brukervennlig og smidig plattform.
  • Magento har ubegrenset volum og funksjonalitet.
  • En fremtidsrettet plattform, med muligheter for å følge med utviklingen.

La oss hjelpe deg!

Magento føyer seg dermed inn i rekken av de mange plattformene vi leverer på her i Novicell- og dette er vi stolte av. 

Ønsker du å vite mer om Magento og hva vi kan tilby?

Les mer om plattformen her