Novicell åpner nytt kontor i Nederland

I de siste årene har Novicell investert målrettet i å utvide virksomheten internasjonalt. I tillegg til den norske avdelingen i Oslo, er vi også tilstede i Madrid, Barcelona, København, Aarhus, Ebeltoft og London. I regnskapsåret 2019 opplevde spesielt vårt kontor i London imponerende vekst til tross for Brexit. Veksten skyldes delvis at danske CMSer er på god vei opp og frem i markedet, noe som åpner for nye muligheter for oss.

Nytt marked, nye muligheter

Nå har vi nok en gang sett på nye markeder og er derfor stolte av å kunngjøre åpningen av en ny avdeling i Nederland. Den nye avdelingen, som forventes å åpne i starten av av september, vil dermed bli den åttende avdelingen og det femte europeiske landet vi opererer i. Kontoret vil ligge i Amsterdam-området. Denne svært sentrale beliggenheten i Europa tilbyr også enkle flyforbindelser til og fra våre andre europeiske avdelinger.

Markedet for digitale løsninger i Nederland ligner på mange måter på markedene vi allerede opererer i, der fokuset ligger på god digital tilstedeværelse og er bygget på solid arkitektur og gode produkter.

Umbraco i fokus

Umbraco er hovedfokuset for oppstarten av den nye filialen i Nederland. Umbraco er et Open Source CMS som best oppfyller våre krav til funksjonalitet, fleksibilitet, kvalitet og skalerbarhet. Samtidig kan vi ved å bruke Umbraco leve opp til de kravene som selskaper i det nederlandske markedet stiller til deres CMS. Over tid har vi utviklet over 200 Umbraco webløsninger, og derfor trenger vi ikke starte på nytt hver gang. I stedet gjenbruker vi alt vi kan for å gjøre prosessen kortere - og ikke minst bedre for kundene våre.

Vi ser etter nye dyktige kolleger

For å kunne levere digitale løsninger til nederlendere av samme høye kvalitet som kundene våre i de andre avdelingene er vant til, trenger vi noen dyktige kolleger til det nye kontoret i Nederland. Vi ser for tiden etter .Net / Umbraco-utviklere, frontend-utviklere, Online Marketing Consultants, samt en Tech Lead.


Hvis du kjenner til noen profiler som kan passe, så må du gjerne oppfordre dem til å ta kontakt med oss. 


Du kan følge åpningen av den nye avdelingen på www.novicell.com/nl, der oppdateringer og informasjon vil være tilgjengelig kontinuerlig.

Les mer om vår nye avdeling