Frokostseminarer og webinarer

Novicell vil i løpet av Q4 2021 og 2022 holde flere spennende seminarer og webinarer. Programmet for våren er på vei, og du kan følge med her eller registrere deg på vårt nyhetsbrev for motta seminarprogrammet direkte i innboksen.

Hva handler seminarene og webinarene om og hvem er de for?

I de forskjellige seminarene og webinarene får du et innblikk i de nyeste digitale trendene og får inspirasjon fra spennende merkenavn. Samtidig kan du, på seminarene våre,  utveksle erfaringer og bygge nettverk med de andre deltagere, hvor vi også setter av tid til sosialt samvær.

Seminarene og webinarene er for deg som er leder eller har ansvar for det digitale og som ønsker å oppdatere kompetansen slik at du bedre kan utnytte det digitale forretningspotensiale som finnes i bedriften.

Se våre kommende gratis seminarer og webinarer her

 

Vi inviterer til webinar: Tiktok på 1,2,3

Vi vet det kan være vanskelig å holde styr på alle de sosiale plattformene, og vi vet det kan være vanskelig å velge hvor man skal legge inn en innsats. Derfor har vi gleden av å invitere deg til webinar, Tiktok på 1,2,3 - slik at du kan få en bedre forståelse av hva appen tilbyr av muligheter, og dermed om det passer for deg og din bedrift eller ikke. 

Vår Head of Social Media Amalie vil ta deg gjennom Tiktok-reisen, med alt fra målgruppe, til innholdsmuligheter, kjøpsfunksjoner og mer. Sett av en time av dagen din, og la deg inspirere av plattformen som virkelig har satt fart de siste årene - og som vi kommer til å se mye mer av i årene fremover. 

 

Når?

Torsdag 3. mars klokken 10.00

 

Lurer du på noe? Vi har også satt av tid til en liten Q&A på slutten av webinaret, slik at du skal få svar på det du måtte ha av spørsmål. Og du? Det er helt gratis 😊

 

Vi gleder oss til å se deg!

Registrer deg her

Har du spørsmål, eller er interessert i en uformell prat?
Du er velkommen til å skrive til post@novicell.no, så hjelper vi deg med å finne den rette kontaktpersonen.

Se Novicells tidligere seminarer her