Frokostseminarer og webinarer

Novicell vil i løpet av Q4 2021 og 2022 holde flere spennende seminarer og webinarer. Programmet for våren er på vei, og du kan følge med her eller registrere deg på vårt nyhetsbrev for motta seminarprogrammet direkte i innboksen.

Hva handler seminarene og webinarene om og hvem er de for?

I de forskjellige seminarene og webinarene får du et innblikk i de nyeste digitale trendene og får inspirasjon fra spennende merkenavn. Samtidig kan du, på seminarene våre,  utveksle erfaringer og bygge nettverk med de andre deltagere, hvor vi også setter av tid til sosialt samvær.

Seminarene og webinarene er for deg som er leder eller har ansvar for det digitale og som ønsker å oppdatere kompetansen slik at du bedre kan utnytte det digitale forretningspotensiale som finnes i bedriften.

Se våre kommende gratis seminarer og webinarer her

 

Vi inviterer til webinar: Inbound-trender 2022

Driver du med Inbound Markedsføring? Eller skulle du ønske du visste mer om det? Vet du hva de nyeste trendene for Inbound Marketing i 2022 er?

Vi tar for oss de nyeste trendene innen Inbound Marketing, og oppdaterer deg på de nyeste trendene på en enkel og morsom måte. I tillegg forteller vi deg hvordan du kan bruke dem til din fordel. Kjenner du til ABM, konsekvenser av fjerningen av 3.parts cookies, det nyeste på SEO-markedet, hvordan du skal lykkes på LinkedIn som plattform, hvorfor du bør bruke e-postmarkedsføring og hva slags videoinnhold som fungerer? 

 
Ikke? Så bra - for da kan vi "bjuda på" et webinar som garantert gir deg verdi når du skal utarbeide din strategi for 2022. 

Når? Tirsdag 16. november 2021: 10.00 - 11.00

Registrer deg her

Har du spørsmål, eller er interessert i en uformell prat?
Du er velkommen til å skrive til post@novicell.no, så hjelper vi deg med å finne den rette kontaktpersonen.

Se Novicells tidligere seminarer her