Netthandelen har økt med 40% det siste året

Vi gir deg våre beste tips om du ønsker å optimalisere din bedrift for vekst på nett.

Vi inviterer til webinar: Våre beste tips for optimalisering av din retail-bedrift på nett!

Sammen med Dynamicweb vil vi gå gjennom de seneste, digitale og teknologiske trendene, og vi vil se på hvordan din bedrift kan optimaliseres for sterkest mulig vekst på nett - ved hjelp av enkle prosesser og et enkelt verktøy.

Har du hørt om 02020 – den nyeste trenden innen fysisk-digital kundeopplevelse? Opererer du og bedriften din på en bærekraftig måte som muliggjør vekst? Vokser du ut av lageret ditt og har behov for bedre plass og en optimalisert drift, både internt og eksternt? Da bør du komme på seminar. Vi tar for oss de nyeste retail-trendene og forteller deg hvordan du, på en enkel måte, ved hjelp av en enkelt plattform, kan optimalisere din bedrift for vekst på nett, og hvordan du bør legge opp din digitale strategi for best mulig resultater. Vi sees 26.01.22!

Foredragsholdere:

Ronny Michael Hermansen

Business Development Director, Novicell

Ronny vil snakke om de seneste, digital-teknologiske trendene, og hvorfor du som bedrift kan, og bør, dra nytte av Dynamicweb som en plattform. Han vil også snakke om hvordan retail kan dra nytte av god teknologi, og hvordan salg og markedsføring i en og samme plattform kan bidra til større vekst på nett. 

Thomas Gabriel Andersen

Presale Engineer, Novicell

Thomas vil fokusere på PIM i Dynamicweb, hva som er så viktig med gode produktdata og hvorfor det gir så stor verdi på kort og lang sikt. Med over 20 års erfaring med webteknologi har Thomas en pragmatisk tilnærming til hvordan vi i Novicell best kan hjelpe til med å lage de mest fleksible og levedyktige løsninger for våre kunder

Steffen Breen

Country Manager Norge, Dynamicweb

Steffen vil snakke om hvilke teknologiske attributter Dynamicweb har, hvordan disse kan brukes til bedriftens fordel, samt vise en enkel demo av plattformen.