Kommende webinarer

Nå som de fleste av oss jobber hjemmefra organiserer vi gratis webinarer for å gi deg digital inspirasjon innen e-handel og markedsføringsstrategier.

Foreløpig flytter vi alle seminarene våre til webinarer.

Se våre kommende gratis webinarer her

Frokostwebinarer

Novicell vil i løpet av våren 2021 holde flere spennende webinarer. Så snart verden åpner opp igjen, vil vi igjen ha gleden av å invitere til seminarer.  Programmet for vinteren er på vei, og du kan følge med her eller registrere deg på vårt nyhetsbrev for motta seminarprogrammet direkte i innboksen.

Hva handler webinarene om og hvem er de for?

I de forskjellige seminarene får du et innblikk i de nyeste digitale trendene og får inspirasjon fra spennende merkenavn. Samtidig kan du utveksle erfaringer og bygge nettverk med de andre deltagere, hvor vi også setter av tid til sosialt samvær.

Seminarene er for deg som er leder eller har ansvar for det digitale og som ønsker å oppdatere kompetansen slik at du bedre kan utnytte det digitale forretningspotensiale som finnes i bedriften.

 

Case study webinar: Gjør nettstedet ditt til en ekte forretningsdriver

På bare fire måneder klarte det globale farmasøytiske selskapet Sinclair Pharma å øke nye brukere på nettstedet sitt med totalt 76%.

I dette webinaret har vi gått sammen med Umbraco og Sinclair Pharma for å fortelle deg alt om hvordan det nye Umbraco Premium-nettstedet har blitt en ekte forretningsdriver.

Løsningen inkluderte blant annet flere typer nettsteder, forskjellige nettsteder i forskjellige land og en enkel og enkel innholdsredaktøropplevelse.

Bli med på webinaret og lær mer om hvordan Sinclair Pharma endte opp med å:

Øke brukere med 73%
Øke nye brukere med 76%
Øke nye økter med 80%
Øke fullføringen av mål med 31%

 

Torsdag 18. februar 2021: 10: 00–10: 30

Obs! Webinaret holdes på engelsk!

Registrer deg her


Har du spørsmål, eller er interessert i en uformell prat?
Du er velkommen til å skrive til post@novicell.no, så hjelper vi deg med å finne den rette kontaktpersonen.

Se Novicells tidligere seminarer her