Kommende webinarer

Nå som de fleste av oss jobber hjemmefra organiserer vi gratis webinarer for å gi deg digital inspirasjon innen e-handel og markedsføringsstrategier.

Foreløpig flytter vi alle seminarene våre til webinarer.

Se våre kommende gratis webinarer her

Frokostwebinarer

Novicell vil i løpet av våren 2021 holde flere spennende webinarer. Så snart verden åpner opp igjen, vil vi igjen ha gleden av å invitere til seminarer.  Programmet for vinteren er på vei, og du kan følge med her eller registrere deg på vårt nyhetsbrev for motta seminarprogrammet direkte i innboksen.

Hva handler webinarene om og hvem er de for?

I de forskjellige seminarene får du et innblikk i de nyeste digitale trendene og får inspirasjon fra spennende merkenavn. Samtidig kan du utveksle erfaringer og bygge nettverk med de andre deltagere, hvor vi også setter av tid til sosialt samvær.

Seminarene er for deg som er leder eller har ansvar for det digitale og som ønsker å oppdatere kompetansen slik at du bedre kan utnytte det digitale forretningspotensiale som finnes i bedriften.

 

Annonsering i sosiale medier vs Google Ads

Driver du med markedsføring? Vet du hva som er forskjellene mellom de ulike plattformene, og hvordan du skal velge hvilke plattformer du burde satse på for best utbytte?
I dette webinaret tar vi for oss de største sosiale mediene og sammenligner med annonsering i Google Ads - hva er fordelene og ulempene med de ulike mediene og hvordan kan du bruke dem til din fordel?

Når?

Torsdag 10. juni 2021: 10: 00–10:45

Registrer deg her


Har du spørsmål, eller er interessert i en uformell prat?
Du er velkommen til å skrive til post@novicell.no, så hjelper vi deg med å finne den rette kontaktpersonen.

Se Novicells tidligere seminarer her