På bakgrunn av de retningslinjer og anbefalinger som er gitt fra myndigheter og FHI ser vi oss dessverre nødt til å utsette seminaret “ Solid e-handel og konverteringsoptimalisering’” på ubestemt tid. Vi vil komme tilbake med ny dato ved et senere tidspunkt.

Hjertelig velkommen til seminaret:

Solid e-handel og konverterings-optimalisering

La deg inspirere av våre digitale eksperter

 

Novicell inviterer til frokostseminar den 25 mars på Sentralen i Oslo, kl. 08.30 – 11.30.

Hør Harald Jachwitz Andersen, direktør for handel i Virke innlede frokostseminaret med tema ”Norsk handel og kappløpet mot teknologigigantene.” To av Novicells digitale eksperter innenfor hvert sitt fagområde vil snakke om hvordan du kan kombinere skalerbare e-handelsløsninger med konverteringsoptimalisering for å oppnå økt salg i nettbutikken din.

Du vil høre hvordan Novicell har skapt resultater for bedrifter som ARK, JYSK, Gyldendal, POWER og SallingGroup.

Overlev høysesonger som Black Friday

Ved å legge fokuset på verdien en løsning skal skape, fremfor kun teknologien skal du se at nettbutikken din kan overleve høysesonger med økt trafikk og risiko for overbelastning – uten å trenge vente- og køløsninger. Det å fokusere på skalerbare e-handelsløsninger som skaper best kost/nytte-verdi vil være alfa og omega.

Det hele handler om å knytte teknologi sammen med andre fagområder. Å kombinere områder som digital strategi, valg av plattform og software, synlighet på nett (søkemotoroptimalisering) og konverteringsoptimalisering vil bidra til å støtte opp om en god kundereise.

Du trenger ikke alltid bygge en ny nettbutikk for å øke din forretning

Med konverteringsoptimalisering er målet å gjøre kundens vei til kassen eller til konverteringsknappen så enkel som mulig, ved å fjerne forstyrrelser og tvil på nettsiden. Enklere forklart, handler det om å gjøre de besøkende på nettsiden din til kunder. Det er ikke alltid det skal så mye til for å gjøre en forskjell for din forretning.

Til gjengjeld, vil din nettbutikk yte bedre, samt vil konverteringsraten stige.

Hva kan du forvente deg?

Denne morgenen vil du møte to av våre digitale eksperter som selv har jobbet mye med å hjelpe bedrifter med å optimalisere deres digitale plattform. De vil bringe erfaring videre, og også komme med forslag til hvordan suksessfulle digitale løsninger kan forbedres – uten at du trenger å bygge en ny nettbutikk.

Vil du høre mer om hvordan vi bygger High Performance løsninger for Power, Proshop og SallingGroup? Da er du velkommen til å melde deg på vårt frokostseminar den 25. mars på Sentralen i Oslo.


Praktisk informasjon

Pris: Frokostseminaret er helt gratis, men bindende grunnet matbestilling.
Sted: Sentralen, Hvelvet
Adresse: Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Antall plasser: Begrenset

Tid og sted

Onsdag den 25. mars 2020

Sentralen, Hvelvet
Øvre Slottsgate 3
0157 Oslo

Program og foredragsholdere

Dagen starter med frokost og mingling fra 08.30-09.00

09.00 — 09.30
Norsk handel og kappløpet mot teknologigantene

Harald Jachwitz Andersen, Direktør for handel i Virke

Handelen dør ikke. Handelen endrer seg. Slik den alltid har gjort. Men endringene skjer raskere og med større kraft enn tidligere, drevet av ny teknologi og raske endringer i kundeadferd. Hvordan skal handelen møte kundens økte forventninger til fleksibilitet, bekvemmelighet og en sømløs kundereise?

09.30 — 10.15
Riv din digitale plattform fra hverandre! Case-basert inspirasjon

Toke Lund, Direktør for Digital Strategi & Internasjonal Ecommerce i Novicell

Toke Lund vil inspirere deg med sine erfaringer med å råde store selskaper til å flytte digitalt. Han vil forklare hvorfor etablerte virksomheter blir nødt til å rive plattformen sin fra hverandre, og rette blikket mot en mer digital fremtid der de kan betjene kundene sine i flere salgskanaler. Ved å vise frem konkrete cases, vil han gi gode eksempler på hvordan det kan gjøres.

10.30 — 11.15
Konverter dine besøkende til kunder og varme leads

Svend Georg Jørgensen, Konsulent Online Marketing i Novicell

Websiden din har besøkende fra mange forskjellige kanaler, men hvordan konverterer du dem til kunder eller varme leads? Vi går gjennom cases og how-tos som kan hjelpe deg til å optimere din websides konverteringsrate, og du vil se hvordan selv de minste justeringer kan ha stor innvirkning på din digitale forretning. Vi vil se på verktøyer som hjelper deg med å identifisere problemer, splittelse og analysere. Du vil få hands-on eksekverbare tips for å få mest mulig ut av dine besøkende.

Påmelding

Gjennom din påmelding blir du registrert på Novicells deltagerliste for det aktuelle seminaret. Deltagerlisten distribueres til foredragsholdere.