Netthandelen har økt med 40% det siste året

Vi gir deg våre beste tips om du ønsker å optimalisere din bedrift for vekst på nett.

Vi inviterer til seminar: Våre beste tips for optimalisering av din retail-bedrift på nett!

Sammen med Dynamicweb vil vi gå gjennom de seneste, digitale og teknologiske trendene, og vi vil se på hvordan din bedrift kan optimaliseres for sterkest mulig vekst på nett - ved hjelp av enkle prosesser og et enkelt verktøy.

Har du hørt om 02020 – den nyeste trenden innen fysisk-digital kundeopplevelse? Opererer du og bedriften din på en bærekraftig måte som muliggjør vekst? Vokser du ut av lageret ditt og har behov for bedre plass og en optimalisert drift, både internt og eksternt? Da bør du komme på seminar. Vi tar for oss de nyeste retail-trendene og forteller deg hvordan du, på en enkel måte, ved hjelp av en enkelt plattform, kan optimalisere din bedrift for vekst på nett, og hvordan du bør legge opp din digitale strategi for best mulig resultater. Vi sees 12.11.21!

Program:

08:30  Registrering og enkel frokost
09:00  Foredragsholder fra Novicell og DynamicWeb
10:00  Pause, mingling og kaffe
10:20 
Foredragsholder fra Novicell og DynamicWeb
11:30  Avslutning

Påmeldingsfrist er 08. november kl 12:00.

Praktisk informasjon

Dato: 12. november 2021
Tid:
Kl: 8:30 - 12:00. Frokost vil serveres fra 8:30
Sted:
Sentralen - Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Antall plasser: 30
Pris:
Gratis, men bindende grunnet matbestilling.
Målgruppe: E-Commerce (E-handel) og Retail

Påmelding

Gjennom din påmelding blir du registrert på Novicells deltagerliste for det aktuelle seminaret. Deltagerlisten distribueres til foredragsholdere.

Foredragsholdere:

Ronny Michael Hermansen

Business Development Director, Novicell

Ronny vil snakke om de seneste, digital-teknologiske trendene, og hvorfor du som bedrift kan, og bør, dra nytte av DynamicWeb som en plattform. Han vil også snakke om hvordan retail kan dra nytte av god teknologi, og hvordan salg og markedsføring i en og samme plattform kan bidra til større vekst på nett. 

Amalie Raastad

Head of Social Media, Novicell

Amalie vil snakke om hvordan din bedrift kan dra nytte av digitalisering, og hvorfor du som retail-bedrift bør ta butikken din online. I tillegg har hun samlet sine beste tips til julehandelen - og hvordan du kan bruke din digitale strategi til din fordel når vi å nærmer oss en av de viktigste handlemånedene i året.

Steffen Breen

Country Manager Norge, Dynamicweb

Steffen vil snakke om hvilke teknologiske attributter Dynamicweb har, hvordan disse kan brukes til bedriftens fordel, samt vise en enkel demo av plattformen.