Vi leverer gjennomtenkte digitale løsninger


Vårt team bestående av +300 utviklere, strateger, designere og markedsføringseksperter vil hjelpe deg med å ta de riktige digitale valgene for nettopp din virksomhet. Det er slik vi skaper resultater. Vår tilnærming er digital. Målet er å utvikle og skape vekst i din forretning.

Vi har samlet strategisk- og teknisk kompetanse, slik at vi kan gi råd på en kompetent måte og hjelpe til med å gjennomføre de anbefalingene vi kommer med. 

Våre kompetanseområder finner du her:

Vi er din digitale partner

Vi foretrekker et langisktig samarbeid. Derfor er vi takknemlige for at så mange virksomheter år etter år ser verdien i nært samarbeid med oss.

Vi måler alt

Det er avgjørende for oss å måle og handle ut fra alt vi gjør. Hvorfor? Fordi våre løsninger skal gi vekst og forretningsutvikling for våre kunder.

Vi anstrenger oss til det ytterste

Uansett hvilken metode for strategiutvikling, prosjektledelse eller datasikkerhet, er verktøy og prosesser nøye sammensatt og velprøvd.

Kontakt oss

Novicell er sertifisert partner med

En digital forretningsstrategi sikrer at dere når de overordnede målene for deres virksomhet. Vi bidrar til å prioritere og målrette virksomhetens digitale aktiviteter, slik at strategien også implementeres.

Novicell har utviklet websider, e-handelsløsninger, intranett og custom software siden 1998. Vi er CMS-uavhengige, men har levert de fleste løsningene i Umbraco, Drupal og Sitecore. Målet er alltid optimal ytelse.

Vi kan hjelpe din virksomhet med alt i web- og systemutvikling, IT-arkitektur, data flow og integrasjon. Vår metode er Scrum-basert og fleksibel, og vi bruker de beste prosjektstyringsverktøyene, slik at du alltid er fullt oppdatert på prosjektet.

Vi designer webløsninger basert på analyser, data og brukertester. Fokuset ligger på brukervennlighet og digitale konverteringer gjennom digitalt design, samtidig som vi utvikler din visuelle identitet.

For å gi deg den beste følelsen av layout og funksjonalitet, designer vi direkte i nettleseren. Da vet du hvordan nettsiden vil fungere på forskjellige enheter - allerede fra starten av utviklingsfasen.

Novicell finner den mest effektive kombinasjonen av digital markedsføring for din bedrift. Vi genererer relevant trafikk og flere konverteringer basert på fakta, faglig innsikt og lang erfaring.

Vi har en forretningsrettet og analytisk tilnærming til konverteringsoptimalisering, SEO, e-postmarkedsføring, sosiale medier og annonsering, og har også mange års erfaring med content marketing, kreativ konseptutvikling og merkevarekampanjer.

Du kan alltid komme i kontakt med vårt dedikerte Cloud service team når du har spørsmål eller ønsker til din webløsning. Novicell tilbyr forskjellige cloud services setups - skreddersydd til dine forretningsbehov.

Vi sørger for alle sikkerhetsoppdateringer av din løsning og oppbevarer selvfølgelig alt av fildokumentasjon og koder forsvarlig. 

Business Intelligence gjør deg klokere på din virksomhets salgs- og markedsføringsprosesser. Fortell oss hva du vil vite om din egen virksomhet, så hjelper vi deg med å samle, krysse og visualisere data. Du får et dynamisk verktøy som gjør at ledelse, salg og markedsføring kan ta beslutninger basert på fakta.

Ønsker du å høre mer om om hva vi kan?

Ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale om hvordan du utvikler din virksomhet digitalt.