Vi leverer gjennomtenkte digitale løsninger

Vi har samlet strategisk- og teknisk kompetanse, slik at vi kan gi råd på en kompetent måte og hjelpe til med å gjennomføre de anbefalingene vi kommer med. 

Vårt team bestående av +200 utviklere, strateger, designere og markedsføringseksperter vil hjelpe deg med å ta de riktige digitale valg for nettopp din virksomhet. Det er slik vi skaper resultater. Tilgangen er digital. Målet er å utvikle og skape vekst i din forretning.

Våre kompetanseområder finner du her

Vi er ikke din leverandør

Vi vil heller være din digitale samarbeidspartner. Spesielt i et langsiktig partnerskap hvor vi utfordrer hverandre år etter år.

Vi måler alt

Det er avgjørende for oss å måle og handle ut fra alt vi gjør. Hvorfor? Fordi våre løsninger skal gi vekst og forretningsutvikling for våre kunder.

Vi anstrenger oss til det ytterste

Uansett hvilken metode for strategiutvikling, prosjektledelse eller datasikkerhet, er verktøy og prosesser nøye sammensatt og velprøvd.

Novicell er sertifisert partner med

En digital forretningsstrategi sikrer at dere når de overordnede målene for virksomheten. Vi bidrar til å prioritere og målrette virksomhetens digitale aktiviteter, slik at strategien også implementeres.

Les mer om digital stategi i Novicell

Novicell har utviklet websider, e-handelsløsninger, intranett og custom software siden 1998. Vi er CMS-uavhengige, men har levert de fleste løsningene i Umbraco, Drupal og Sitecore. Målet er alltid optimal ytelse.

Vi kan hjelpe din virksomhet med alt i web- og systemutvikling, IT-arkitektur, data flow og integrasjon. Vår metode er Scrum-basert og fleksibel, og vi bruker de beste prosjektstyringsverktøyene, slik at du alltid er fullt oppdatert på prosjektet.

Les mer om software utvikling i Novicell

Vi designer webløsninger basert på analyser, data og brukertester. Fokus er på brukervennlighet og online-konverteringer, mens vi sammen utvikler din visuelle identitet. For å gi deg den beste følelse av layout og funksjonalitet, designer vi direkte i nettleseren. Da vet du hvordan nettsiden vil fungere på de forskjellige enhetene - helt fra starten.

Les mer om digital design i Novicell

Novicell finner den mest effektive kombinasjonen av digital markedsføring for din bedrift. Vi genererer relevant trafikk og flere konverteringer basert på fakta, faglig innsikt og lang erfaring.

Vi har en forretningsrettet og analytisk tilnærming til konverteringsoptimalisering, SEO, e-postmarkedsføring, sosiale medier og annonsering, og har også mange års erfaring med content marketing, kreativ konseptutvikling og merkevarekampanjer.

Les mer om digital markedsføring i Novicell

 

Du kan alltid komme i kontakt med vårt dedikerte Cloud service team når du har spørsmål eller ønsker til din webløsning. Novicell tilbyr forskjellige cloud services setups - skreddersydd til dine forretningsbehov.

Vi sørger for alle sikkerhetsoppdateringer av din løsning og oppbevarer selvfølgelig alt av fildokumentasjon og koder forsvarlig. 

Les mer om drift og support i Novicell

Business Intelligence gjør deg klokere på virksomhetens salgs- og markedsføringsprosesser. Fortell oss hva du vil vite om din egen virksomhet, så vi hjelper deg med å samle, krysse og visualisere data. Du får et dynamisk verktøy slik at ledelse, salg og markedsføring kan ta beslutninger basert på fakta.

Les mer om data value i Novicell

Ønsker du å høre mer om våre kompetanser?

Ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale om hvordan du utvikler din virksomhet digitalt.