Digital markedsføring

Din tilstedeværelse på nettet er alfa og omega for hele din forretning - det er her kundene finner deg. Men for å få suksess med din forretning digitalt, skal tre parter være tilfredse: Brukerne, søkemaskineriet og virksomheten.

Først og fremst handler det om å være synlig på den digitale plattformen, og å få relevant trafikk til websiden. Deretter skal brukerne helst også konvertere - i form av et salg, en nyhetsbrevtsbrevpåmelding, en henvendelse til deres virksomhet eller lignende.

Dette er hele humlen i digital markedsføring. Og det har vi i Novicell forstått.

Hvordan kan Novicell hjelpe deres virksomhet?

Vi kan hjelpe deres virksomhet med å bli skarpere i deres digitale tilstedeværelse. Utfordringen er å finne den mest effektive kombinasjonen til nettopp din digitale løsning. Den finner våre eksperter via fakta, faglig innsikt og mange års erfaring. Vi analyserer deres nåværende setup, og hjelper dere med å prioritere innsats for å få mest mulig ut av markedsbudsjettet og nå deres mål.

Inbound Marketing

Vårt Inbound Marketing Team har mange års erfaring med å tiltrekke relevant trafikk og konvertere leads til kunder. 

Les mer her

Performance Marketing

Vær synlig på de rette plattformer. Novicell hjelper deg med å velge din tilstedeværelse og den helt rette annonseringsstrategien. 

Les mer her

Sosiale Medier

Hos Novicell forholder vi oss strategisk til merkevaren din, målene dine og målgruppen din på tvers av de sosiale mediekanalene.

Les mer her

SEO

Det er avgjørende for din digitale performance å kontinuerlig optimere til nye krav og nye funksjoner fra brukere og søkemaskiner.

Les mer her

Inbound Marketing Guide

Hent Novicells Inbound Marketing Guide. Hele 40 sider fylt med idéer til nye markedsføringstiltak og virksomhetens digitale strategi. God leselyst!

Ja takk - gi meg Inbound Marketing inspirasjon

Et utplukk av våre digitale markedsføringskunder...

Vil du høre mer om hva vi kan innenfor digital markedsføring?

Du er velkommen til å kontakte meg!