Digital strategi

Verden digitaliseres i stigende grad. Det påvirker dine kunder, deres atferd og deres forventninger. Men hvordan påvirker det din forretning?

  • Hvor er det digitalt utfordrende i dag?
  • Og hvor ligger det uutnyttede potentiale?
  • Hvordan påvirker digitaliseringen dine kunders forventninger til kundereisen?
  • Og hva er det den digitale kanalen skal gjøre for din forretning?

Hva kan vi hjelpe med?

Novicell tilbyr en rekke produkter, som hjelper din virksomhet med å finne og realisere deres digitale potentiale. Innenfor digital strategi tilbyr vi følgende:

Digital forretningsstrategi

Vi digitaliserer din overordnede forretningsstrategi og hjelper deg med å realisere ditt potentiale – med fokus på både kundene og markedet, og selskapets egen verdikjede og prosesser.

 

 

Digital kanalstrategi

Med en digital kanalstrategi blir du i stand til å skape mer verdi for forretningen gjennom  kundens digitale kontaktpunkter.

 

 

Strategisk foranalyse

Skal du ha utviklet en ny digital løsning (f. eks en webside eller en app), hjelper en foranalyse deg med å finne frem til hvordan den nye løsningen skaper verdi for kundene og forretningen, og hva det krever av innhold, funksjoner og flows.

 

 

Customer Journey

Du får innsikt i hvordan kundene opplever din virksomhet og produkter på tvers av alle kontaktpunkter. Det gir deg mulighet for å arbeide strategisk og operasjonelt med å løfte kundeopplevelsen og skape en sammenhengende kundereise.

 

KPI-setup

Hva er de viktigste målene for din digitale kanal? Hvor mye skal du flytte dem? Og hvor skal skal du sette inn støtet for å optimalisere din performance? Novicells KPI-setup hjelper med å finne svarene.

 

 

 

 

Strategisk sparring

Sparring til ledelse og bestyrelse om digitalisering av din strategi og forretning, samt hva det krever av organisering og kompetanser.

 

 

La oss ta en uforpliktende snakk om et strategiforløp 

Kontakt meg gjerne om digital strategi