E-handel

Novicell Ecommerce Framework

Novicells Enterprise E-commerce Framework er utviklet til store ledende e-handelsselskaper som f.eks. vår kunde POWER.

Vi tar utgangspunkt i forretningen og eksisterende forretningsprosesser. Sluttproduktet er en enterprise e-handelsplattform, som støtter etablert forretningspraksis og din forretningsmodell. Rammen vi bygger på sikrer frihet til å utvikle og utvide virksomheten din.

Ta eierskap over forretningen din

De store "ferdigpakkede" e-handelsprogramvarene på markedet er bygget med én forretningsmodell i bakhodet. Men alle virksomheter er forskjellige, og derfor kan et hylleprodukt kun tilpasses til en viss grad for å støtte oppsettet ditt og tilfredsstille dine forretningsbehov.

Novicell er ledende innen rådgivning, utvikling og implementering av e-handel til store virksomheter.

Novicells enterprise e-commerce plattform er bygget til å kunne håndtere store mengder trafikk og ordrer


På åpningsdagen av Danmarks første POWERHOUSE skapte POWER både stor trafikk og god omsetning - i den nye butikken
samt i nettbutikken.

23.500.000+

Kr. i omsetning i butikken

3.000.000+

Kr. i omsetning i nettbutikken

854.588+

Nettbesøk på POWER.dk

17. august 2015

Les POWER-saken

Med Novicell Ecommerce Framework får du en plattform som digitaliserer og optimaliserer din forretning

Fleksibilitet

Det finnes like mange forskjellige forretningsprosesser og logoer, som det finnes selskaper. Nøkkelprinsippet i Novicells Ecommerce Framework er derfor fleksibilitet. Både for å kunne omfavne forskjellige selskaper, og for å kunne endre programvaren i takt med utviklingen av forretningen.

Det skal være enklere og mer effektivt å tilpasse e-handelsprogramvaren til forretningen, enn det er å tilpasse organisasjonen til en standard programvare.

Skalerbarhet

Performance går hånd i hånd med skalerbarhet. Brukerne forventer samme hurtige opplevelse, enten om de er alene eller sammen med 10.000 andre brukere på onlineshoppen. Ved store kampanjer, tilbudsstart eller shopping-høytider som Black Friday skal en e-handelsplattform følge antallet av brukere.

I Novicell Ecommerce Framework analyseres potentielle flaskehalser, og arkitekturen er bygget til horisontal skalering.

Performance

Performance er det viktigste selvstendige prinsippet for brukeropplevelsen av e-handel. Det er en direkte sammenheng mellom hvor hurtig brukerne opplever en online-butikk, og konverteringsraten. Performance er en egen selvstendig funksjon i Novicell Ecommerce Framework.

Stabilitet

Ved mange samtidige brukere og en høy omsetning er nedetid forretningskritisk. Stabiliteten i Novicell Ecommerce Framework kommer bl. a. gjennom den horisontale skaleringen, hvor det er redundans ved alle kritiske systemer.

Robusthet

Når noe allikevel går galt, som vi av erfaring vet at det gjør på et tidspunkt - skal e-handelsplattformen være robust, så eventuelle sammenbrudd ikke fører til tap av data (f. eks mangler ordreoverføringer til ERP-systemet), og plattformen hurtigst mulig er tilbake i fullt omfang. Som en integrert del av Novicell Ecommerce Framework identifiseres og håndteres potensielle kommunikasjonssammenbrudd i plattformen.

 

 

 

 

Lisenser og eierskap

Noen ganger vil ansvaret for å vedlikeholde programvare endres - om det er snakk om et leverandørbytte, eller at man velger å insource. Det er ingen lisens på Novicell Ecommerce Framework, og kunden har full bruksrett. Med dette kan man selv videreutvikle plattformen.

Kjent teknologi og kjente mønstre

En e-handelsplattform er en stor investering, og derfor skal levetiden være lang. Den grunnleggende teknologien skal være langtidsholdbar, og også andre enn de opprinnelige utviklerne skal kunne forstå og vedlikeholde plattformen.

Mange større organisasjoner fokuserer nettopp på sourcing strategier og investerer i leverandørledelsen, så det skal være enkelt å overta løsningen.

Novicell Ecommerce Framework bygger på Microsofts server og .NET teknologi, og anvender anerkjent arkitektur- og softwaredesignmønstre samt gjennomprøvd open source-software.

De syv ovenstående prinsippene utgjør en metodisk tilnærming som styrer valg av arkitektur og teknologi i Novicell Ecommerce Framework.

Vil du høre mer om Novicell Ecommerce Framework?

 Da er du velkommen til å ta kontakt med oss.