Webløsninger, Ecommerce og IT-arkitektur

En webside eller nettbutikk er selve grunnsteinen i hele den digitale forretningen. Det er derfor viktig å velge plattform og ikke minst en utviklingspartner nøye. En solid løsning skal generere resultater og fungere optimalt, spesielt når det gjelder integreringer, loadtimes, søkemotoroptimalisering og datasikkerhet. Det er vi eksperter på, og kan hjelpe deg med. 

Novicell har utviklet websider, e-handelsløsninger, intranett og custom software siden 1998 - og vi kan levere løsninger i det meste. Alt fra Umbraco, Magento, Drupal, Dynamicweb til Sitecore

Vi lager en plattform som er helt riktig for deg

Det er lett å bli forført av teknologi og alle de nyeste mulighetene, men det er ikke alltid nødvendig å bygge en kompleks ”romrakett” - bare fordi vi kan. Vi skaper løsninger som gir den beste verdien for din virksomhet. Vi bruker den nyeste teknologien, og vårt team av utviklere er spesialister i ulike plattformer, inkludert publiseringsløsninger (CMS).

Novicell er et CMS-uavhengig utviklingshus med høy kodestandard. Vi kan hjelpe deg med omtrent alt innenfor system- og softwareutvikling, samt IT arkitektur - og vi er eksperter i følgende CMS´er:

Er du i tvil om hvilken plattform som er den rette for din virksomhet?

Vi har samlet de tingene du skal ta stilling til når du skal velge CMS

Slik velger du CMS

 

Vi kan også

Vi utvikler også andre spennende løsninger som er skjult for de fleste, som for eksempel intranett og andre smarte løsninger. 

Vi leverer også løsninger til organisasjoner og festival arrangører for håndtering av eventer. Venma er utviklet av Novicell og brukes til håndtering av frivillige hos blant annet Roskildefestivalen, Smukfest og større idrettsarrangører.

Ønsker du å høre mer om vår kompetanse?

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat.