Softwareutvikling og IT arkitektur

Fleksible løsninger med optimal performance

En webside eller nettbutikk er fokuset for hele den digitale forretning. Det er derfor viktig å velge plattform og ikke minst utviklingspartner nøye.

En solid løsning genererer resultater og fungerer optimalt, spesielt når det gjelder integrering, lastetider, søkemotoroptimalisering og datasikkerhet.

Vi lager en plattform som er riktig for deg

Det er lett å bli forført av teknologi og alle de nyeste muligheter, men det er ikke alltid nødvendig å bygge en kompleks ”romrakett” - bare fordi vi kan. Vi skaper løsninger som gir den beste verdien for din virksomhet. Vi bruker den nyeste teknologien, og vårt team av utviklere er spesialister i ulike plattformer, inkludert publiseringsløsninger (CMS).

Novicell er et CMS-uavhengig utviklingshus med høy kodestandard. Vi kan hjelpe deg med omtrent alt innenfor system- og softwareutvikling, samt IT arkitektur - og vi er eksperter i følgende CMS´er:

Er du i tvil om hvilken plattform som er den rette for din virksomhet?

Vi har samlet de tingene du skal ta stilling til når du skal velge CMS

Slik velger du CMS

 

Vi kan også

Vi utvikler også andre spennende løsninger som er skjult for de fleste, som for eksempel intranett og andre smarte løsninger. 

Vi leverer også løsninger til organisasjoner og festival arrangører for håndtering av eventer. Venma er utviklet av Novicell og brukes til håndtering av frivillige hos blant annet Roskildefestivalen, Smukfest og større idrettsarrangører.

Les mer om hvordan Roskilde festivalen bruker Venma

Ønsker du å høre mer om vår kompetanse?

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat.