Vi kan softwareutvikling
- la oss hjelpe deg med å utvikle din optimale nettbutikk

En webside eller nettbutikk er selve grunnsteinen i hele den digitale forretningen. Det er derfor viktig å velge plattform og ikke minst en utviklingspartner nøye. En solid løsning skal generere resultater og fungere optimalt, spesielt når det kommer til integreringer, lastetider, søkemotoroptimalisering og datasikkerhet.

Novicell har over 20 års erfaring med softwareutvikling og digital markedsføring. Og vi har utviklet websider, e-handelsløsninger, intranett og custom software siden 1998 - og vi kan levere løsninger i det meste: Alt fra Umbraco, Magento, Drupal, Dynamicweb til Sitecore

Vi lager plattformen som er riktig for deg

Det er lett å bli forført av teknologi og alle de nyeste mulighetene, men det er ikke alltid nødvendig å bygge en kompleks ”romrakett” - bare fordi vi kan. Vårt byrå i Oslo skaper løsninger som gir den beste verdien for din virksomhet. Vi bruker den nyeste teknologien, og vårt team av utviklere er spesialister på ulike plattformer, inkludert publiseringsløsninger (CMS).

Novicell er et CMS-uavhengig utviklingshus med høy kodestandard. Vi kan hjelpe deg med omtrent alt innenfor system- og softwareutvikling, samt IT arkitektur.

Vi er eksperter i følgende CMS'er

Er du i tvil om hvilken plattform som er den rette for din virksomhet?

Vi har samlet de tingene du skal ta stilling til når du skal velge CMS

 

Slik velger du riktig CMS system for din virksomhet

 

Dette kan vi også

Vi utvikler også andre spennende løsninger som for bedrifter som kanskje ikke er like synlige utad, som for eksempel intranett og andre smarte løsninger. 

Vi leverer også løsninger til organisasjoner og festivalarrangører for håndtering av eventer. Venma er utviklet av Novicell og brukes til håndtering av frivillige hos blant annet Roskildefestivalen, Smukfest og større idrettsarrangører.

Ønsker du å høre mer om vår kompetanse innenfor software- og publiseringsløsninger?

Ta gjerne kontakt med oss for å snakke om plattformer, IT-arkitektur og CMS-systemer