Umbraco-leverandør i Norge

La oss hjelpe deg med din Umbraco-løsning

Umbraco

Novicells er sertifisert Umbraco GullPartner.

Novicell er en markedsledende sertifisert Umbraco GullPartner. Med over 80 Umbraco utviklere, 200+ Umbraco-løsninger og 21 års erfaring er vi en verdensledende leverandør, noe som kan være grunnen til at Umbraco selv også er en av våre kunder. I 2017 ønsket Umbraco en oppgradering av deres eksisterende webside, og sammen med Novicell har selskapet utviklet en ny løsning.

Vi begynner med dette ikke forfra hver gang. Isteden gjenbruker vi alt vi kan for nettopp å gjøre prosessen kortere – og ikke minst bedre.

Prisvinnende Umbraco-løsninger

Novicell har laget prisvinnende Umbraco-løsninger blant annet til Umbraco communities, den årlige Codegarden konferansen hvor Novicell vant prisen for beste integrering på nettsiden Power.dk. Den beste integrerings-løsningen skyldtes en intelligent integrasjon med SAP og en 100% tilpasset e-handelsløsning, som var skreddersydd for Powers behov.

Løsningen var bygget opp til å håndtere opp til 20 ganger mer trafikk enn Powers daværende CMS. Kravet til løsningen var at den skulle håndtere mye trafikk fordi de forventet et høyt trafikkvolum under store salg som for eksempel Black Friday.

Hva er Umbraco?

Umbraco er et Open Source CMS som lever best opp til vårt krav til funksjonalitet, kvalitet og skalerbarhet.

Det er over 250 000 aktive Umbraco-løsninger verden over, og kundelistene teller store, internasjonale virksomheter som Heinz, Vogue og Peugeot – så du er i godt selskap med det danskutviklede Umbraco CMS.

Hvorfor skal du velge Novicell som din Umbraco-partner?

  • Vi har et team på 80 Umbraco utviklere med inngående kunnskap om Umbraco CMS.
  • Vi er en aktiv partner av Umbraco fellesskapet. Derfor er vi på bølgelengde med nåværende trender og kontinuerlig læring.
  • Vi sikrer at våre kunder er med oss hele veien gjennom prosjektledelsesfasen. Med dette menes det at du er regelmessig presentert med tester og statuser. På denne måten kan justeringer gjøres gjennom hele prosessen.
  • Vi gir grundig opplæring i systemet. Det er et veldig brukervennlig CMS.

Interessert i å vite mer om Umbraco?

Kontakt meg gjerne for en samtale om dine muligheter med plattformen.