Vi er en internasjonal Episerver leverandør lokalisert i Oslo


Episerver er et CMS utviklet på .NET plattformen og er opprinnelig fra Sverige. Det har senere spredt seg fra Skandinavia til USA og Storbritannia. Vi har opprettet en ny, spesialisert, Episerver-avdeling som også kan overta og kjøre din eksisterende løsning.

Vi i Novicell har mange års erfaring med utvikling av Episerver-løsninger. Novicells Episerver-utviklere samarbeider tett med resten av våre avdelinger som: Digital markedsføring, Data Value & designere for å sikre at vi kan levere veiledning og rådgivning innenfor alle områder av virksomheten din.

Hvorfor skal du velge Novicell som din Episerver CMS partner?

  • Vi har en sterk e-handelsavdeling
  • Våre nettstedarkitekter arbeider på en rekke CMS-systemer.
  • Kvalitetssikringsavdelingen ser over hvert prosjekt før det går live
  • Uovertruffen kundeservice, med et dedikert kontaktpunkt.

Hva er Episerver CMS?

Episerver CMS er et web content management system. Episerver gjør det mulig for redaktører å dra og slippe innhold for raskt å lage nye digitale løsninger som automatisk reagerer. En av de mange fordelene er at innholdsredaktører kan administrere innhold og omnichannel på en skjerm med prosjektledelsesfunksjoner som hjelper de med å samarbeide med andre.

Når en kampanje går live, blir resultatene dine allerede optimalisert med innebygd A/B-testing. Episerver gjør det også enkelt å integrere med andre CRM-plattformer og markedsføringsapper. Episerver gjør det enklere for deg å lage personlige opplevelser for publikum, det kombinerer Episerver CMS med affiliate intellegence-funksjoner som kan levere virkelig tilpassede innholdsopplevelser. Dette bidrar til å redusere avvisningshastighet og øke konverteringer.

Episerver er et CMS bygget, i .NET plattform og er opprinnelig fra Sverige. Det har senere spredt seg fra Skandinavia til USA og Storbritannia.

Episerver brukes av mange store nettsteder med store mengder innhold og høyt trafikkvolum.

5 gode grunner til å velge Episerver

  • Episerver leverer et robust CMS
  • Bruker sterke dedikerte verktøy for handel og markedsføring.
  • Omfattende integrasjonsmuligheter for forretningssystemer, blant annet for Microsoft Dynamics produkter (Navision, Axapta og Azure)
  • Bredt utvalg av tilpassingsverktøy
  • Aktivt fellesskap og fokus på oppgraderings- og treningspartnere

Kontakt meg gjerne for mer informasjon om Episerver