La oss hjelpe deg med Shopify som din
e-handelsplattform

 

Novicell er en Shopify leverandør lokalisert i Oslo - og vi hjelper deg gjerne med din Shopify nettbutikk. Enten om du allerde bruker Shopify eller om du har planer om å lage en Shopify nettbutikk.

Shopifys e-handelsplattform er et opplagt valg for mellomstore bedrifter med vekstambisjoner i utlandet eller selskaper som foretrekker å utnytte Shopifys skalerbare infrastruktur i stedet for å investere i eget serveroppsett. Med en lang rekke integrasjonsalternativer kan Shopify bygges inn i din eksisterende virksomhet eller fungere som et enkelt første skritt i et nytt marked for et større etablert selskap.

 

Et agilt verktøy med riktig digital partner

Shopify kan for noen bedrifter dekke hele e-handelsbehovet. For andre bedrifter er plattformen ofte et tilleggsverktøy i et større e-handelsoppsett, noe som muliggjør rask lansering av nye markedsinitiativer. Det kan være etableringen av et nytt marked, produktområde eller merkevare eller direkte salg gjennom markedsplasser eller sosiale medier.

Med Novicell som partner får du både forretningsstøtten og de tekniske ferdighetene til å styrke din virksomhet med digitale løsninger som Shopify. Vi tilbyr strategisk forretningsrådgivning og sparring på valg av teknologi, og så er vi teknologiuavhengige. Våre digitale forretningskonsulenter har en strukturert metode for å bringe virksomheten sammen med riktig teknologi og riktig strategi.

Shopifys styrker

Rask performance

Infrastruktur og servere ligger hos Amazon Webservices. Derfor skalerer plattformen godt med mulighet for å øke serverkapasiteten når det er behov for det.

Mange salgskanaler

Mange muligheter for å presentere dine produkter på de plattformer og butikker dine kunder allerede benytter seg av.

Mange integrasjonsmuligheter

Shopify-plattformen kan integreres mot Dynamics, Nav, SAP og en rekke andre løsninger, slik at den kan tilpasses deres forretningsbehov.

Analytics ut av boksen

Plattformen inneholder gode innebygde verktøy til analytics av din forretning, din markedsføring og dine kunder.

Omnicommerce

Shopify-plattformen er bygget med e-handel som en kjernefunksjon. Dette innebærer at Shopify kan være motoren for et bredt spekter av nettsteder, fysiske butikker og markedsplasser. Som bedrift kan du lage tradisjonell e-handel via ditt nettsted, selge direkte gjennom markedsplasser som Amazon, Wish og Ebay eller selge gjennom sosiale medier som Instagram og Facebook. Styrken er på kort tid å kunne markedsføre på nye tiltak, og plattformen støtter derfor en smidig organisasjon med en klar digital strategi.

Case: Pilgrim

Da Pilgrim fikk behov for å skalere forretningen og optimere den eksisterende webshopen, valgte det danske smykkemerket å bygge en helt ny webside.

Pilgrim valgte Novicell som partner til både design, frontend, backend, drift og online marketing. Utgangspunktet for samarbeidet var Pilgrims forretning, og en skalerbar løsning var et av nøkkelordene fra start. Med 6 språk, nasjonale kampanjer, forskjellige valuta, forbrukerrettigheter og mye annet landet løsningen på en Shopify-plattform med integrasjoner som egner seg godt til en commerce-løsning som Pilgrims.

Les Pilgrim casen

Ta gjerne kontakt om du vil høre mer om Shopify!