Vi er Sitecore leverandør i Norge
- og vi hjelper deg gjerne


Novicell er en Sitecore leverandør i Norge. Vi hjelper deg gjerne med bygge din nye webside.

I Novicell har vi vår egen Sitecore-avdeling, som er din sikkerhet for høy kvalitet på ditt Sitecore-prosjekt. I 2018 ble C-Tilsted, som har 10 års erfaring og er en av Danmarks ledende selskaper innenfor Sitecore en del av Novicell.

”C-Tilsteds kjernekompetanse er Sitecore, og det er denne kompetansen vi ønsker å styrke i Novicell. Vi opplever en økende etterspørsel etter Sitecore fra våre kunder, og derfor må vi være sterkere på denne plattformen. Dette er derfor strategisk viktig for oss”, sier Per Kirchner, administrerende direktør i Novicell.

Hva er Sitecore?

Sitecore Content Management System (CMS) er en av de ledende innholdsstyrinssystemene på enterprise-nivå bygget på .NET.

Sitecore er valget for ledende selskaper over hele verden, med mer enn 32.000 nettsteder og merker som Experian, Toshiba, Canon, EasyJet, Heineken og Microsoft. Den typiske kunden for Sitecore-plattformen er et stort selskap, offentlig institusjon eller organisasjon.

Sammenlignet med open source CMS, er Sitecore en meget stor og avansert plattform som gir selskaper mulighet til å få full kontroll over alle aspekter av deres nettsider, kanaler (online og offline), samt kundereisen. Sitecore har samlet alt fra innholdshåndtering, markedsautomatisering, e-postmarkedsføring, sosiale medier og e-handel til optimalisering og analyse i én løsning, noe som gjør den til en svært avansert digital markedsføringsplattform med mange muligheter.

Sitecore Experience Database lar deg bruke alt du vet om kundene dine, til å tilpasse nettstedet ditt i sanntid, og kan levere mer relevant og engasjerende innhold for hver unike besøkende, besøkstype eller persona.

 

Gode argumenter for å velge Sitecore:

  • Brukervennlig og lett å arbeide med
  • Skalerbar plattform
  • God performance
  • Verdensledende CMS i følge Gartner Group (9 år sammenhengende i Magic Quadrant).
  • Digital Marketing system med gode muligheter for personalisering
  • Sterkt verktøy for testing og optimalisering
  • E-commerce modul
  • Email modul

Få svar på dine spørsmål om Sitecore

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale om Sitecore.