Novicell er verdens største leverandør av Umbraco

La oss utvikle ditt Umbraco CMS

Novicell er en markedsledende Umbraco GullPartner, og er verdens største Umbraco-leverandør - intet mindre. Vi er teknologiske agnostikere og helt gjennomsiktige med måten av jobber på. Vi kjenner plattformen ned til minste detalj. Mange av Novicells nye websider bygges på Umbraco CMS, og vi kan veilede deg i valget av teknologi som passer dine forretningsmål. 

Med over 80 Umbraco utviklere og 21 års erfaring er vi en verdensledende leverandør, noe som kan være grunnen til at Umbraco selv også er en av våre kunder. I 2017 ønsket Umbraco en oppgradering av deres eksisterende webside, og sammen med Novicell har selskapet utviklet en ny løsning.

Vi har utviklet over 200 Umbraco-løsninger, så vi begynner ikke på nytt hver gang. I stedet gjør vi alt vi kan for å gjøre prosessen kortere - og ikke minst bedre. 

200+

Umbraco-løsninger levert av Novicell

80+

Utviklere med inngående kunnskap om Umbraco - og som brenner for det!

Umbraco - Et CMS med kunder i alle størrelser

Det er mer enn 500.000 Umbraco-løsninger spredt over hele verden. Umbraco CMS er basert på åpen kildekode og bygget på en solid .NET-plattform som best oppfyller våre krav til funksjonalitet, kvalitet og skalerbarhet. Den siste versjonen er Umbraco 8 som kommer med nye fordelaktige funksjoner, en strukturert kodebase og forbedret ytelse og stabilitet. 

Ingen lisenskostnader

Brukervennlig innholdsredigering og ingen designbegrensninger

God integrasjon med andre forretningssystemer

Mulighet for å forhåndsteste moduler og pakker 

CASE:

Umbraco Headless CMS til Gyldendal Norsk Forlag

"Kvaliteten vi har mottatt fra Novicell har vært upåklagelig. Det har alltid har vært av veldig høy klasse. Novicell har også vært flinke til å levere raskt. Gyldendal klarte i samarbeid med Novicell å levere første fase av prosjektet på rekordtid – det var det ingen som hadde trodd at de skulle klare"

Morten Blixrud, Systemansvarlig Gyldendal Norsk Forlag

Les casen her

Hvorfor velge Novicell som din Umbraco partner?

Sertifiseringer

Umbraco Gold Development Partner

 • Dette betyr bedre og raskere service for våre kunder.
 • Som Umbraco Gold Partner har vi tilgang til en direkte support med støtte og råd for alle våre prosjekter. 
 • Ubegrenset tilgang til alle produktivitetsforberedende tilleggsutstyr som tilbys av Umbraco, og vi hjelper våre utviklere til å jobbe så effektivt som mulig.
 • Vi har en feilrettingsgaranti med Umbraco.

Umbraco Cloud Powerhouse

 • En anerkjennelse av Novicells Umbraco-ekspertise fra Umbraco selv
 • Det garanterer våre kunder at Novicell vil levere en effekitiv løsning på plattformen
 • Sertifiseringen gir Novicell, og enda viktigere kunden vår en rekke fordeler. 
 • Eksklusiv tilgang til Cloud Counselling fra Umbraco på nye Umbraco Cloud-prosjekter

Umbraco Contributing Gold Partner

 • Dette er et initiativ fra Umbraco for å markere Gold Partners som går den ekstra milen for Umbraco og samfunnet. 

 

Priser

Umbraco MVP's

 • Hvert år tildeler Umbraco tittelen Most Valuable People (MVP) til folk som aktivt bidrar til det internasjonale Umbraco-samfunnet.
 • Vi har flere MVP-er i Novicell. 

Beste design - Metroselskapet i København

 • Juryen la vekt på et "formålsstyrt design" og en flott "ende-til-ende" løsning.
 • Metroen skulle imøtekomme kommunikasjonen som har endret de tre forskjellige fasene av prosjektet. Samtidig ønsket de en streng justering mellom hva brukere møter i tog og på plattformer, og hva brukerne opplever digitalt. 
 • Websiden skulle være tiltalende og samtidig så enkelt å bruke som mulig. 

Beste integrasjon - Power.dk

 • Den beste integrasjonsløsningen skyldes en intelligent integrasjon med SAP og en 100% skreddersydd e-handelsløsning for Powers behov. 
 • Løsningen ble bygget for å håndtere opptil 20 ganger mer trafikk enn Powers nåværende CMS
 • Power uttalte at websiden trengte å håndtere mye trafikk fordi de forventet høyt trykk på store salgsdager som Black Friday. 

Tett partnerskap med Umbraco

 • Novicell er en aktiv del av Umbraco-samfunnet, slik at vi alltid skal handle i tråd med dagens trender og alltid lære mer. 
 • Vi sørger for at kundene våre er med fra starten. Dette betyr at du regelmessig blir presentert for tester og statuser slik at du kan gjøre justeringer underveis. 
 • Vi gir grundig opplæring i Umbraco.
 • Vi har mangeårig partnerskap med Umbraco HQ og deltar i deres årlige arrangementer, som Codegarden. 

Vi har utviklet Umbraco sin webside

"Novicells utviklingsressurser er veldig fleksible, og deres webutviklere jobbet in-house med oss i denne perioden. Den tette kommunikasjonen ga prosjektet stor åpenhet og utvilsomt fremskyndet prosessen. Websiden ble publisert bare to måneder etter første møte."

Martin Wülser Larsen, Online Communication Manager at Umbraco

Hvordan komme i gang med Umbraco?

Kan Novicell ta over min Umbraco-løsning?

Ja, vi har tatt over og utviklet mange Umbraco-løsninger både fra andre byråer og fra selskaper som vil outsource driften av løsningen. En av styrkene til plattformen er at man ikke er bundet til en spesifikk leverandør, så om nødvendig er det mulig å bytte utviklingspartnere. 

Leverandøruavhengighet med Open Source-plattform

Med et åpent kildesystem kan du enkelt endre partner hvis du ønsker det. I tillegg brukes .NET-teknologien bak Umbraco mye, så det er mange utviklere og byråer å velge mellom om du vil flytte løsningen internt eller til en annen leverandør.

Hvor kjøper jeg en Umbraco-webside?

Det gjør du med oss. Novicell tilbyr Umbraco-løsninger i alle størrelser, men vi vil alltid starte med en innledende dialog om forretningsbehov og en strategisk forklaring på hva plattformen skal kunne gjøre før vi ser på hvilken teknologi plattformen skal bygges på. 

Novicell er Umbraco GullPartner

For våre kunder betyr dette:

 • Bedre og raskere service. Som Umbraco GullPartnere har vi tilgang til en direkte linje av support og rådgivning for våre prosjekter.

 • Ubegrenset tilgang til alle produktivitetsforberedende tilleggsutstyr som tilbys av Umbraco, og vi hjelper våre utviklere til å jobbe så effektivt som mulig.

 • Vi har en feilrettingsgaranti med Umbraco. 

Hvorfor skal du velge Umbraco som ditt CMS system?

Umbraco Gull gir fleksibilitet

Innholdstrømmer sikrer parallell utvikling av kode og innhold, og alle parter jobber i det samme systemet - samtidig.

Angular

Dataene lastes direkte til nettstedet, og gir en utmerket brukeropplevelse med et mye raskere nettsted.

Standardpakke som sparer tid

Utviklingen av umbraco.com begynte med Novicells beste praksis fra tidligere utviklingsprosjekter.

Hva er Umbraco?

Mange av Novicells nye løsninger bygger på Umbraco CMS. Umbraco er et open source CMS som lever best opp til vårt krav til funksjonalitet, kvalitet og skalerbarhet. Novicell leverer på Umbraco, men vi er ikke som alle andre Umbraco leverandører - vi er helt gjennomsiktig med måten vi jobber på, og ønsker å gjøre vårt beste for å være teknologiske agnostikere.

Det er over 250 000 aktive Umbraco-løsninger verden over, og kundelistene teller store, internasjonale virksomheter som Heinz, Vogue og Peugeot – så du er i godt selskap med det danskutviklede Umbraco CMS.

Et standard Umbraco utviklingsprosjekt hos Novicell Oslo som en Umbraco-leverandør

Steg 1: Kundemøte

Det første steget i alle Umbraco utviklingsprosjekter er å ha et kundemøte. I kundemøte vil Novicell lage seg en forståelse av kundens forventninger, ønsker og behov knyttet til Umbraco prosjektet.

Steg 2: Workshop

I det andre steget vil det bli avholdt en workshop. Hovedmålet med workshopen for Novicell er å forstå kundens mål i forbindelse med prosjektet, samt få en forståelse av hvem som er kundens konkurrenter og interessenter. 

Steg 3: Skisse av resultatet 

Etter de to første stegene har Novicell fått en forståelse av hvordan kunden ønsker at deres Umbraco webside skal designes, og hvordan den skal fungere. Novicell vil deretter lage et grafisk uttrykk for hvordan den ferdige websiden vil se ut. 

Hvis kunden sier seg enig i designet og strukturen av websiden vil prosjektet kunne fortsette. Hvis ikke, vil Novicell og kunden ta en ny prat om hvordan kunden kunne ønske seg design og struktur på deres Umbraco webside. Deretter vil Novicell lage en ny skisse for kunden som forhåpentligvis er nærmere kundens forventninger. 

Stage 4: Grafikk & Design

Når kunden har godkjent skissen i steg 3, vil Novicell lage grafikk og design på normalt forsiden pluss en kategoriside.

Disse to sidene vil bli vist til kunden på en datamaskin og en mobilenhet, slik at kunden kan få en følelse av hvordan designet kommer til å se ut. Kunden vil kanskje ha noen siste tillegg, og Novicell vet med dette som grunnlag hvordan resten av landingssidene på websiden skal se ut.

I dette steget vil designavdelingen også sjekke med utviklingsavdelingen for software om designet vil fungere sammen med teknikken.

Steg 5: Godkjenning av design med kunde

Kunden godkjenner eller godkjenner ikke designet.

Steg 6: Utviklingsfasen

Dette steget er todelt.

Grunnen til at dette steget er todelt er fordi Umbraco har utviklet et nytt produkt; Umbraco Premium.

1. Tradisjonell Umbraco CMS.

Tradisjonelt når man sjekker installasjonen av at både backend og frontend fungerer samtidig, vil vi først lage designet og deretter endre designet til HTLM. Denne koden vil da bli satt inn i CMS-systemet og derfra vil du kunne gjenoppbygge og rekonstruere i dagens CMS-system.

2. Det nye Umbraco Premium

I Umbraco Premium er designet allerede laget, så her kan du gjenoppbygge og rekonstruere direkte i CMS-systemet.

Den spesifikke prosessen i utviklingsfasen avhenger alltid av den individuelle løsningen, og funksjonene og/eller de behovene kunden kan få dekket med den endelige løsningen.

Steg 7: Veiledning / Kurs / Workshop

Nå er websiden bygget.

I dette steget vil Novicell veilede kunden og deres nye Umbraco webside, slik at de vet hvordan de skal navigere seg både i forhold til hvordan man redigerer innhold, samt hvordan websiden ser ut. 

Kunden kan også sitte med spørsmål som vi gjerne svarer på.

Novicell tilbyr separate workshops for ulike brukergrupper på websiden, for å sikre at hver brukergruppe vet og forstår hvordan de skal bruke deres nye Umbraco CMS optimalt.

Avhengig av kundens behov, tilbyr Novicell kundens innholdsansvarlige å jobbe 1 eller 2 dager hos Novicell, slik at de har tilgang til veiledning i prosessen.

Steg 8: Nå kan du se det ferdige resultatet - men websiden er ikke publisert enda

Staging-siden kan både bli brukt før eller etter websiden har gått live.

Før websiden går live

Staging-miljøet kan brukes som en lokal database der du kan lagre innholdet ditt, slik at det er klart når nettsiden går live.

Stagingsiden vil normalt være der tilvenningen av den nye siden vil finne sted - før den går live. 

Etter websiden har gått live:

Når websiden er live, brukes stagingstedet fortsatt av Novicell for å prøve ut nye funksjoner løsningen. Ofte må kunden godta endringen før den går live på websiden, og derfor vil endringen først bli gjort på stagingstedet, og deretter kan endringen legges til live-websiden når kunden har gitt sin aksept.

Steg 9: Måling og helsesjekk

I dette steget, vil Novicell forsikre seg om at den nye Umbraco websiden yter optimalt.

I dette steget inkluderes også blant annet målehastighet og det blir utført en SEO helsesjekk, for å forsikre at gamle kategorisider er omdirigert korrekt til den nye websiden.

Stage 10: Websiden går live

Websiden er nå klar for å gå live.

Steg 11: Operasjonsfase

En lang periode av drift og service der Novicell, avhengig av hva som er avtalt, tar vare på og vedlikeholder websiden. Novicell bidrar også med videreutvikling av websiden, for å sikre at den fungerer optimalt.

Interessert i å vite mer om Umbraco?

Kontakt meg gjerne for en samtale om dine muligheter med plattformen.