Et digitalbyrå i rivende utvikling

I dag teller Novicell over 300 medarbeidere fordelt på 9 avdelinger i Oslo, Aarhus, København, Stockholm, Ebeltoft, Amsterdam, London, Barcelona og Madrid. Novicell er digital sparringspartner for B2B-og B2C-virksomheter og organisasjoner. Vår kjernekompetanse er forretningsutvikling, men vi har også de tekniske ferdighetene til å implementere anbefalingene og skape resultater.

Vi hjelper virksomheter til å utnytte deres digitale potensial til det fulle ut fra vår tekniske kunnskap og ferdigheter innen digital forretning. Vi arbeider alltid ut fra fakta og med fokus på resultater - med begge beina godt planta på jorda.

310

medarbeidere

7

europeiske lokasjoner

15%

overskudd de siste 5 årene

Hva er vi gode på?

E-handel er vår spesialitet, men vi er gode på flere fagområder. Vi har 20 års erfaring i å bygge e-handelsløsninger og med den erfaringen ser vi også verdien av å knytte e-handel sammen med våre andre fagområder. Det er dette vi fokuserer på i våre leveranser til kundene våre – å skape verdi!

Vi har flere forskjellige fagområder med et bredt og svært kompentent team tilgjengelig for våre kunder, med +300 utviklere, strateger, designere og markedsføringseksperter kan vi hjelpe til alt av digitale avgjørelser.

Se alle våre kompetanseområder her

Vi har levert digitale løsninger til

 

Møt vårt team

Er det noen av oss du trenger å kontakte? Eller vil du bare vite litt mer om oss og hva vi kan. Møt oss her.

Møt vårt team

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss her