Et digitalt konsulenthus i rivende utvikling

I dag teller Novicell 260 medarbeidere fordelt på 7 avdelinger i Oslo, Aarhus, København, Ebeltoft, London, Barcelona og Madrid. Novicell er digital sparringspartner for B2B-og B2C-virksomheter og organisasjoner. Vår kjernekompetanse er forretningsutvikling, men vi har også de tekniske ferdighetene til å implementere anbefalingene og skape resultater.

Vi hjelper virksomheter til å utnytte deres digitale potensial til det fulle ut fra vår tekniske kunnskap og ferdigheter innen digital forretning. Vi arbeider alltid ut fra fakta og med fokus på resultater - med begge beina godt planta på jorda.

E-handel er vår spesialitet

Vi har 20 års erfaring i å bygge e-handelsløsninger og med den erfaringen ser vi også verdien av å knytte e-handel sammen med våre andre fagområder. Det er dette vi fokuserer på i våre leveranser til kundene våre – å skape verdi! Vi har flere forskjellige fagområder med et bredt og svært kompentent team tilgjengelig for våre kunder, med +200 utviklere, strateger, designere og markedsføringseksperter kan vi hjelpe til alt av digitale avgjørelser.

Se alle våre kompetanseområder her

Novicell i tall

260

medarbeidere

7

europeiske lokasjoner

15%

gjennomsnittlig overskudd de siste 5 årene

Vil du vite mer om Novicell?

Kontakt meg gjerne for å høre mer om Novicell