Er du vår nye medarbeider?

 

Se våre ledige stillinger

    

Innenfor husets fire vegger… 

- skal vi ha det gøy 

Det er nok den holdningen som skinner mest gjennom, når du kommer inn til oss i Novicell. Vi har besluttet å ikke gå på kompromiss med å ha det gøy imens vi leverer resultatene. Her skal vi glede oss til å gå på jobb hver dag. Ellers nytter det jo ikke å tilbringe så mange timer sammen, eller hva? Gå på oppdagelse her på siden og finn ut hva vi i Novicell står for. Hvem er vi? Hvordan er det å jobbe her? Hva er vi opptatt av? Og kommer du deg helt til bunn av siden så har vi lagt ut mange bilder du kan ta en titt på.

Utvikle din egen idé 

Vi i Novicell er drevet av å skape noe nytt og utvikle oss, enten det er faglig eller med joggeskoene på etter arbeidet. Heller angrepsfeil enn nøling er oppfordringen. Det gir mot til å komme med nye ideer. Og det flotte er at når noen kommer med en idé så blir den tatt seriøst: Ny modul i UmbracoWorkaway i Barcelona? Eget sykkellag? Golfkurs? FIFA-turnering? Jada, det prøver vi!  

Det er generelt stor tillit til at nye tiltak kan bli en suksess, og det gir en god stemning på huset når det skjer. Da kan vi ikke annet enn å la oss rive med, og det vil du også garantert gjøre! 

Rom for spørsmål og sparring

Det er avgjørende for oss at vi fornyer vår kunnskap og våger å prøve nye ting – alle sammen. Det kan jo forsåvidt alle si – men her er et par eksempler på noen av de tiltakene som gjør oss klokere 

CodeCamp 

Med jevne mellomrom møtes utviklerene til mat og sparring om nye teknologier som er verd å kikke nærmere på. 

Lederutdannelse 

I takt med at bedriften vokser løfter vi de organisatoriske og ledelsesmessige kunnskaper hos våre medarbeidere. 

Kick Off 

Hver vår drar vi alle sammen av sted på en langweekend og jobber med nye tiltak og ideer ved hjelp av workshops og teambuilding. 

Sosiale aktiviteter

Vi er ikke bare kollegaer, men vi ser også på hverandre som venner. Derfor blir vi gjerne med på dine hobbyer, vi lærer oss nye teknikker og tar gjerne del i hverandres lidenskaper. Brenner du for kunst? Fotball? Golf? Bil? Musikk? La oss dele hobbygleden med deg!

Kurs og sertifiseringer

Vi ønsker at våre ansatte skal ha muligheten til å fornye kunnskapen sin, at de skal ha mulighet til å videreutvikle seg og at de skal kunne gjøre noe de brenner for. Derfor legger vi opp til at du kan ta jobbrelaterte kurs i arbeidstiden som du selv mener kan gjøre deg enda bedre!

Godt samarbeid

Liker du å få nye impulser, nye inntrykk, møte en ny kultur eller ønsker du kanskje å forbedre fremmedspråket ditt? Vi har godt samarbeid med alle kontorene våre, noe som gjenspeiles i vårt unike arbeidsmiljø.

Kick Off 2018

Bildegalleri