Innenfor husets fire vegger… 

- skal vi ha det gøy 

Det er nok den holdningen som skinner mest gjennom, når du kommer inn til oss i Novicell. Vi har besluttet å ikke gå på kompromiss med å ha det gøy imens vi leverer resultatene. Her skal vi glede oss til å gå på jobb hver dag. Ellers nytter det jo ikke å tilbringe så mange timer sammen, eller hva? Gå på oppdagelse her på siden og finn ut hva vi i Novicell står for. Hvem er vi? Hvordan er det å jobbe her? Hva er vi opptatt av? Og kommer du deg helt til bunn av siden så har vi lagt ut mange bilder du kan ta en titt på. 

Hils på Novicells medarbeidere

Hvordan er det å jobbe i Novicell? Se videoen og hør hva våre medarbeidere forteller.

Rom for spørsmål og sparring 

Det er avgjørende for oss at vi fornyer vår kunnskap og våger å prøve nye ting – alle sammen. Det kan jo forsåvidt alle si – men her er et par eksempler på noen av de tiltakene som gjør oss klokere 

CodeCamp 

Med jevne mellomrom møtes utviklerene til mat og sparring om nye teknologier som er verd å kikke nærmere på. 

Lederutdannelse 

I takt med at bedriften vokser løfter vi de organisatoriske og ledelsesmessige kunnskaper hos våre medarbeidere. 

Kick Off 

Hver vår drar vi alle sammen av sted på en langweekend og jobber med nye tiltak og ideer ved hjelp av workshops og teambuilding. 

Kick off 2018

DK, ES, UK and NO united. :)

Å ha en idé og utvikle den 

Vi i Novicell er drevet av å skape noe nytt og utvikle oss, enten det er faglig eller med joggeskoene på etter arbeidet. Heller angrepsfeil enn nøling er oppfordringen. Det gir mot til å komme med nye ideer. Og det flotte er at når noen kommer med en idé så blir den tatt seriøst: Ny modul i UmbracoWorkaway i Barcelona? Eget sykkellag? Jada, det prøver vi! 

 

Det er generelt stor tillit til at nye tiltak kan bli en suksess, og det gir en god stemning på huset når det skjer. Da kan vi ikke annet enn å la oss rive med, og det vil du også garantert gjøre! 

Vi kan (nesten) ikke sitte stille 

Vi er opptatt av å trives i arbeidet, og har en svært god kantine med egen takterrasse hvor det også er muligheter for å finne på annet gøy enn bare lunsj. Vi samles gjerne fredag ettermiddag for en FIFA turnering mot de andre kontorene, eller bare for å ha det hyggelig sammen. På hovedkontoret i Aarhus har vi eget husorkester og en hyggelig fredagsbar i kjelleren med old-school spillemaskiner, modelltog og darts. 

Følg Novicell i hverdagen på Facebook

...og et helt annet felles prosjekt

Dette er vi veldig stolte av.. :) Novicell har nemlig siden 2013 støttet et etterskoleprojekt i Zambia, og adskillige medarbeidere har besøkt stedet og bidratt til bl.a. undervisning, internet og fysiske rammer på skolen.

Les mer om skolen i Zambia og de andre fine prosjekter, vi støtter

Hola. Ciao. Hello. Hei

Novicell er over 220 kollegaer fra mer end 20 land samlet på 7 kontorer.

Møt noen av de her :-)

Er du flink og flittig?

Vi ansetter hele tiden nye medarbeidere, så send oss gjerne en søknad - også selv om det ikke skulle ligge en stillingsannonse ute, som passer for deg.

Du er også alltid velkommen til å komme innom våres kontor for en snakk og en kopp kaffe. Vi vil veldig gjerne hilse på deg!

Se aktuelle stillingsannonser

Novicell i tall

225

Medarbeidere

7

Avdelinger i Oslo, Aarhus, København, Ebeltoft, London, Barcelona og Madrid

+20

Nasjonaliteter

August 2018