Den viktigste ressursen i Novicell er våre medarbeidere

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter de rette menneskene

IT-prosjektleder

Brenner du for å jobbe med prosjektledelse både  interntog eksternt nivå? Ønsker du å jobbe i et tverrfaglig globalt selskap som er i vekst? 

Se stillingen her

UX-designer

Vi søker en erfaren og selvgående UX-designer som har et brennende engasjement for å skape de beste løsningene for våre kunder!

Se stillingen her

Frontend-utvikler

Er du lidenskapelig opptatt av frontendteknologi? Kan du utvikle moderne websider og webapplikasjoner? I Novicell NO vil du bli en del av et raskt voksende team i vårt internasjonale Oslokontor

Se stillingen her

.NET-utvikler

Er du drivende dyktig til å utvikle gode webløsninger og ønsker å være med på å bygge opp den nye store aktøren for ehandel og online forretning i Norge? Er du glad i teknologiske utfordringer og å kunne sparre med kompetente kollegaer? 

Se stillingen her

Magento-utvikler

Er du drivende dyktig til å utvikle gode webløsninger og ønsker å være med på å bygge opp den nye store aktøren for ehandel og online forretning i Norge?

Se stillingen her

Åpen søknad?

Vi er alltid på utkikk etter de riktige menneskene. Om du ikke finner en relevant stilling, men allikevel mener du er riktig person, send oss gjerne en åpen søknad - så kontakter vi deg hvis det skulle dukke opp noen muligheter. 

Send åpen søknad

Ledige stillinger i andre Novicell kontorer?

Vi har alltid mange ledige stillinger på våre andre europeiske kontorer - de fleste i Danmark.

Se flere ledige stillinger

Har du et spørsmål før du søker?

Så send meg en e-post, hvis du vil vite mer om Novicell som virksomhet.