Er du vår nye Magento utvikler?

Vi søker en erfaren utvikler, som er sikker og velbevandret i Magento og som trives med å jobbe selvstendig med plattformen. Du har en profesjonell erfaring med og har sett Magento fra både sin beste og verste side. 

Blant våre kunder er det et voksende behov for løsninger i Magento, og vi ønsker derfor å utvide vår PHP-avdeling med en medarbeider som kan ta ansvar for oppgavene som dreier seg om Magento. Når kunden kommer med en forespørsel så er det du som har svaret eller er i stand til å finne det. 

Stillingen tilbyr faglig sparring med vår PHP-avdeling på 10 stk i Aarhus, og et spesielt tett samarbeid med teamsjef Mikkel Mandal. Han har 15 års utviklererfaring før han overtok som teamsjef for PHP-avdelingen. I dag leder han Drupal-avdelingen som håndterer store danske og internasjonale kunder som Røde Kors, STOFA, Dyrenes Beskyttelse og VVS-eksperten. 

Siden dette er starten på et nytt team vil du ha en viktig rolle i hvordan vi lager løsninger i Magento.

Alt innen Magento

Stillingen inneholder arbeidsoppgaver i både Magento 1 og Magento 2. Oppgavene vil variere og ligger i spekteret fra justeringer i front-end til tyngre utviklingsoppgaver med UX og performance i sentrum. Med andre ord er det snakk om alle typer utviklingsoppgaver i Magento. 

Dette er en nyopprettet stilling i en nyopprettet avdeling i PHP-avdelingen. Derfor forventer vi at du også har mot til å skape løsninger alene, mens du alltid kan trekke på PHP-erfaringen i avdelingen. Her finnes også faglig støtte med tanke på det arkitektoniske og det spesifikke innenfor de enkelte utviklingsspråk. 

PHP-avdelingen jobber allerede i DrupalSymfonyWordPress og native PHP. Vi arbeider med store danske og internasjonale virksomheter og leverer totalløsninger fra digital strategi, design og UX til utvikling, hosting og online marketingPorteføljen består både av innholdstunge sitesecommerce og custom API’er.

Hvem er Novicell?

Vi er et internasjonalt digitalt byrå som nylig har startet opp i Oslo. Vi har også kontorer i Aarhus, Ebeltoft, København, London, Barcelona og Madrid. Du blir med dette en del av et internasjonalt selskap som er digitalt tvers igjennom – og som hele tiden følger med på det siste av trender og utvikling innenfor feltet.

Du kommer til å jobbe i et lite miljø i vekst, i tett dialog med de andre kontorene i Europa. Du vil få muligheten til å være med på å posisjonere Novicell i Norge og jobbe mot både potensielle og eksisterende kunder. Vi jobber bl.a. med Kilroy, JYSK, Power, Roskilde, Europcar og mange andre spennende kunder. 

Flink og Flittig

Novicell er vi flinke og flittige. Det betyr at vi behandler hverandre ordentlig og yter høy service til våre kunder. Det skal være gøy å gå på jobb og vi arrangerer ofte mange forskjellige faglige og sosiale aktiviteter. 

Derfor vil du i Novicell oppleve: 

  • En uhøytidelig organisasjon med store personlige friheter 
  • Et kreativt og inspirende miljø med muligheter for å være med å forme utviklingen i Novicell 
  • God lunsjordning i kantine 
  • Muligheter for å delta i morsomme og utfordrende fritidsaktiviteter

Bli med innenfor

Hvordan er det å jobbe i Novicell? Hør her hva medarbeiderne forteller og få et innblikk i hvordan vi har det bak husets fire vegger. Du er også velkommen innom for en kaffe for en uformell prat :)

Se mer her

 

Hør Mikkel, PHP avdelingssjef: 

«Jeg hyller feilene – det skal ikke misforstås: Vi arbeider ikke i et cowboyland hvor vi skyter i alle retninger. Jeg vil gjerne støtte opp om å ta kalkulerte sjanser for å oppnå et godt resultat. Det er når man tar sjanser at det også kan gå galt, og det hilser jeg velkomment. Feilene bidrar til å gjøre oss enda dyktigere!»

Har du spørsmål? Skriv til meg