Er du vår nye Magento-utvikler?

Søk i dag!

Vi søker nå etter en Magento-utvikler til Oslo-kontoret

Har du lyst på en varierende og utfordrende stilling som .Net utvikler ved vårt kontor lokalisert i Oslo? Vi opplever en økt oppdragsmengde og er derfor på utkikk etter deg som har erfaring innen Magento.

Blant våre kunder er det et voksende behov for løsninger i Magento, og vi ønsker derfor å utvide vår PHP-avdeling med en medarbeider som kan ta ansvar for oppgavene som dreier seg om Magento. Når kunden kommer med en forespørsel så er det du som har svaret eller er i stand til å finne det. 

Stillingen tilbyr faglig sparring med vår PHP-avdeling på 10 stk i Aarhus, og et spesielt tett samarbeid med teamsjef Mikkel Mandal. Han har 15 års utviklererfaring før han overtok som teamsjef for PHP-avdelingen. I dag leder han Drupal-avdelingen som håndterer store danske og internasjonale kunder som Røde Kors, STOFA, Dyrenes Beskyttelse og VVS-eksperten. 

Hvem er vi?

Novicell er et globalt selskap som i dag teller 320 medarbeidere rundt om i verden med et tett samarbeid på tvers av landegrenser i 8 avdelinger. Du blir med dette en del av et internasjonalt selskap som er digitalt tvers igjennom – og som hele tiden følger med på det siste av trender og utvikling innenfor feltet.

Du kommer til å jobbe i et lite miljø i vekst, i tett dialog med de andre kontorene i Europa. Du vil få muligheten til å være med på å posisjonere Novicell i Norge og jobbe mot både potensielle og eksisterende kunder. Vi jobber bl.a. med Kilroy, JYSK, Power, Roskilde, Europcar og mange andre spennende kunder. 

 

Som Magento-utvikler vil du jobbe med følgende:

Stillingen inneholder arbeidsoppgaver i både Magento 1 og Magento 2. Oppgavene vil variere og ligger i spekteret fra justeringer i front-end til tyngre utviklingsoppgaver med UX og performance i sentrum. Med andre ord er det snakk om alle typer utviklingsoppgaver i Magento. Dette er en nyopprettet stilling i en nyopprettet avdeling i PHP-avdelingen. Derfor forventer vi at du også har mot til å skape løsninger alene, mens du alltid kan trekke på PHP-erfaringen i avdelingen. Her finnes også faglig støtte med tanke på det arkitektoniske og det spesifikke innenfor de enkelte utviklingsspråk. Siden dette er starten på et nytt team vil du ha en viktig rolle i hvordan vi lager løsninger i Magento.

PHP-avdelingen jobber allerede i Drupal, Symfony, WordPress og native PHP. Vi arbeider med store danske og internasjonale virksomheter og leverer totalløsninger fra digital strategi, design og UX til utvikling, hosting og online marketing. Porteføljen består både av innholdstunge sites, ecommerce og custom API’er.

Hvem er du?

Du ønsker faglige utfordringer og har en høy arbeidskapasitet. Som person evner du å jobbe i globale team og er en god formidler og kommenikator. Komplekse sammensetningene av teknologi er viktige interessefelt for deg og med en høy faglig stoltheter du opptatt av å vedlikeholde og videreutvikle kompetansen din. 

Vi legger dessuten vekt på at du:

 • Er en erfaren utvikler, som er sikker og velbevandret i Magento og som trives med å jobbe selvstendig med plattformen
 • Du har en profesjonell erfaring med og har sett Magento fra både sin beste og verste side 
 • Er forretningorientert og har en genuin interesse for teknologisk utvikling
 • Er løsningorientert og med det har en proaktivtilnærming
 • Har en forståelse av UI/UX trender

Det vil også være en fordel om du:

 • Har en bakgrunn som utvikler og/ eller programvarearkitekt 
 • Er detaljorientert, kompromissløs når det kommer til nøyaktighet
 • Er opptatt av gjennomtenkt arbeid og setter stolthet i all leveranse

...Og hva får du hos oss?

 • Mulighet til å jobbe med det siste innenfor teknologi med det siste innenfor teknologi med store, kjente merkenavn
 • Mange sosiale aktiviteter, turer og mulighet for woraways til våre europeiske kontorer.
 • Tillit til å forme din egen arbeidshverdag, og frihet til å utfolde deg kreativt
 • Gode forsikrings- og pensjonsavtaler
 • Gode betingelser
 • Fleksibel arbeidstid
 • Lunsjordning med kantine
 • Mulighet for parkering
 • Internasjonalt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger på tvers av landegrensene

Flink og Flittig


I Novicell er vi flinke og flittige. Det betyr at vi behandler hverandre på en ordentlig måte, og yter en høy service for våre kunder. Det skal være gøy å dra på jobb, og vi avholder løpende mange forskjellige faglige og sosiale aktiviteter.

Det betyr at du i Novicell vil oppleve:

 • En uhøytidelig organisasjon med stor personlig frihet kreativt og inspirerende miljø med muligheter for å prege selskapets utvikling
 • Rik mulighet til faglig og personlig utvikling
 • Mulighet for å delta på sosiale og artige aktiviteter ved siden av jobb

Bli med inn i Novicells arbeidshverdag

Hvordan er det å jobbe hos oss i Novicell? Hør hva våre ansatte forteller - klikk deg videre på knappen og få et innblikk bak husets fire vegger. Du er også alltid velkommen til å komme innom oss for en kopp kaffe :-)

Se mer her

Praktisk informasjon

 • Vi holder til i Ole Deviks vei 6b på Bryn
 • Søknadsfrist er så fort som mulig. Vi holder intervjuer løpende inntil vi har funnet riktig kandidat

 

Hør Mikkel, PHP avdelingssjef: 

«Jeg hyller feilene – det skal ikke misforstås: Vi arbeider ikke i et cowboyland hvor vi skyter i alle retninger. Jeg vil gjerne støtte opp om å ta kalkulerte sjanser for å oppnå et godt resultat. Det er når man tar sjanser at det også kan gå galt, og det hilser jeg velkomment. Feilene bidrar til å gjøre oss enda dyktigere!»

Ta kontakt med meg for spørsmål, eller en kopp kaffe!