Online Marketing Konsulent med lederambisjoner

Oslo

Novicells online marketing avdeling er i vekst. Til vårt kontor i Oslo søker vi etter en dedikert og ambisiøs online marketing spesialist, som kan være en pådriver i oppbygningen av dette forretningsområdet.  

Rollen

Du vil få ansvaret for å bygge opp Novicells online marketing avdeling og kundeportefølje i Oslo. Ambisjonen er å bygge avdelingen fortløpende. Rollen krever at du har en inngående forståelse for det digitale markedsføringslandskapet, og forstår å vekte og verdisette disiplinene ovenfor hverandre.

Du har god erfaring med:

 • Rådgivning av kunder innenfor online marketing; inkludert strategi, planlegging og gjennomføring
 • Koordinering og utførelse av oppgaver sammen med andre spesialister/konsulenter
 • Planlegging og optimalisering av:
  • Kampanjer i Google Adwords, Facebook m.m. basert på analyser
  • Kunders Google Shopping feed, Display, RTB annonser
 • ROI beregning av kundens aktiviteter
 • Løpende rapportering av oppnådde resultater for kundene

Hvem ser vi etter?

Riktig kandidat har sin digitale verktøykasse fylt opp med mye kunnskap og erfaring innenfor online marketing-områder som SEO, SEM, SoMe, Analytics, CRO, E-mail marketing og mye mer. Helhetsforståelse for den kommersielle delen av det digitale landskapet vektlegges veldig høyt.

Vi leter etter en konsulent med en leder i magen, som utover sitt faglige fundament besitter evnen til å engasjere seg i våre kunder og skape ny forretning.

Hvem er Novicell?

Vi er et internasjonalt digitalt byrå som nylig har startet opp i Oslo. Vi har også kontorer i Aarhus, Ebeltoft, København, London, Barcelona og Madrid. Du blir med dette en del av et internasjonalt selskap som er digitalt tvers igjennom – og som hele tiden følger med på det siste av trender og utvikling innenfor feltet.

Du kommer til å jobbe i et lite miljø i vekst, i tett dialog med de andre kontorene i Europa. Du vil få muligheten til å være med på å posisjonere Novicell i Norge og jobbe mot både potensielle og eksisterende kunder. Vi jobber bl.a. med Kilroy, JYSK, Power, Roskilde, Europcar og mange andre spennende kunder. 

Praktisk info

 • Våre kontorer ligger i Ole Deviks vei 6B på Bryn.
 • Søknadsfrist er så fort som mulig. Vi holder intervjuer løpende inntil vi har funnet riktig kandidat.

Har du spørgsmål? Skriv til mig!