Amalie Raastad

Head of Social Media

I Novicell er Amalie vår Head of Social Media og jobber i vårt Digital Performance Team. Hun jobber med posisjonering og SoMe-strategi for Novicell Norge, og er den fødte blogginnlegg-forfatter. Amalie er glad i å prate, og er ikke vond å be når det kommer til å holde foredrag og webinarer, både internt, men også eksternt. I tillegg jobber hun som sosiale medier-ekspert for våre kunder, og hjelper til med strategi, å utarbeide kampanjetekster, -oppsett og optimering.  

Amalie har en bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring fra Handelshøyskolen BI, samt en bachelorgrad i Internasjonal Business med spesialisering i digital markedsføring og reklame fra Grenoble École de Management. I tillegg til dette er hun utdannet Innholdsprodusent fra Fagskolen Kristiania, og holder for tiden på med en mastergrad i Strategisk Markedsføring med spesialisering i Digital Markedsføring og Sosiale Medier fra London School of Business and Finance.

På fritiden er hun glad i å trene, spille gitar og synge. Hun er som regel å finne på treningssenteret, med familie og venner eller på gåtur i skogen og ved vannet.

 

 

Send meg en e-post