Seminarer 2019

Novicell vil i løpet av våren 2019 holde flere spennende seminarer. I de forskjellige seminarene får du et innblikk i de nyeste digitale trendene og får inspirasjon fra spennende merkenavn. Samtidig kan du utveksle erfaringer og bygge nettverk med de andre deltagere, hvor vi også setter av tid til sosialt samvær.

Hvem er disse seminarene for?
Seminarene er for deg som er leder eller har ansvar for digital forretningsutvikling og som ønsker å oppdatere kompetansen slik at du bedre kan utnytte det digitale forretningspotensiale som finnes i bedriften.

Les mer om de enkelte seminarene og se datoene nedenfor.

 

Digital transformasjon og forretningsutvikling med kunden i sentrum

Dato: 7. mai 2019 
Sted: Bergen, Hotel Norge by Scandic, Nedre Ole Bullsplass 4
Hør Erik Halvorsen, Chief Innovation Officer i Advania fortelle om hvordan de har hjulpet A Bygg med digital transformasjon og Toke Lund, Direktør Digital Strategi fra Novicell dele av sine erfaringer med hvordan man kan lykkes med å binde ecommerce og digital markedsføring sammen. 

Konferanse: Forretning Online

Dato: 25 - 26 juni 2019
Sted: Aarhus, Danmark

På konferansen får du et innblikk i de nyeste digitale trender og inspirasjon fra spennende merkenavn. Samtidig kan du utveksle erfaringer og bygge nettverk med de andre deltagere på turen, hvor vi også setter av tid til sosialt samvær.

Les mer her

Dynamicweb og SEO: Hvordan kan du øke din performance og SEO-synlighet på Dynamicweb?

Dato: 28. november 2018
Sted: Ole Deviks vei 6, 0666 Oslo

Vi presenterer strategier og konkrete anbefalinger for hvordan man kan øke performance på Dynamicweb plattformen, og hvordan SEO kan bidra til å skape verdier for din virksomhet. Bli klokere på hvilke SEO-, systemer- og datainnsatser du skal fokusere på for å lykkes på lang sikt. Hvilke muligheter har du i 2018 og i fremtiden?

Les mer her

 

Hvordan forberede seg på morgendagens teknologi og kommunikasjon med fremtidens brukere.
- Via Marketplaces, Amazon og gamification

Dato: 12. desember 2018
Sted: Ole Deviks vei 6C, 0666 Oslo 

Marketplaces og Amazon blir av mange presentert som den største trusselen innenfor morgendagens e-handel. Hva skal man vurdere, hvor begynner man og hvordan vinner man? Hvordan kan spilldesign og gamification være en modell for å organisere og lede virksomheter til å imøtekomme millennials forventning til åpenhet, involvering og visuell kommunikasjon?

Les mer her

Har du spørsmål, eller er interessert i en uformell prat?
Du er velkommen til å skrive til post@novicell.no, så hjelper vi deg med å finne den rette kontaktpersonen.

Se Novicells tidligere seminarer her