Seminarer 2019

Nytt program kommer snart..

Novicell vil i løpet av våren 2019 holde flere spennende seminarer. I de forskjellige seminarene får du et innblikk i de nyeste digitale trendene og får inspirasjon fra spennende merkenavn. Samtidig kan du utveksle erfaringer og bygge nettverk med de andre deltagere, hvor vi også setter av tid til sosialt samvær.

Hvem er disse seminarene for?
Seminarene er for deg som er leder eller har ansvar for online forretningsutvikling og som ønsker å oppdatere kompetansen slik at du bedre kan utnytte det digitale forretningspotensiale som finnes i bedriften.

Les mer om de enkelte seminarene og se datoene nedenfor.

Har du spørsmål, eller er interessert i en uformell prat? Du er velkommen til å skrive til info@novicell.no, så hjelper vi deg med å finne den rette kontaktpersonen.

Se Novicells tidligere seminarer

 

Frokostseminar: Fremtidens ecommerce og de viktigste budskap og trender fra Microsoft Inspire 2018

Dato: 12. september 2018
Sted: Ole Deviks vei 6, 0666 Oslo 

Fremtidens e-commerce - strategier og plattformer. Fra Shopify til Amazon: Hvor beveger din forretning seg? Hva kan vi forvente når Amazon inntar markedet – er det en venn eller fiende? Hvilke strategier og plattformer vil gi verdi i tiden som kommer, og ikke minst – hvilke feller bør man unngå!

Les mer her

Optimalisering, konverteringer og kundereisen

Dato: 14. november 2018
Sted: Ole Deviks vei 6C, 0666 Oslo 

Sitecore vil fortelle om hvordan man kan bruke data for å optimalisere og øke konverteringer til din webside. Genesys presenterer hvordan moderne teknologi for kontaktsentere kan gi konkurransefortrinn i kundereisen og samtidig redusere kostnader.

Les mer her

Dynamicweb og SEO: Hvordan kan du øke din performance og SEO-synlighet på Dynamicweb?

Dato: 28. november 2018
Sted: Ole Deviks vei 6, 0666 Oslo

Vi presenterer strategier og konkrete anbefalinger for hvordan man kan øke performance på Dynamicweb plattformen, og hvordan SEO kan bidra til å skape verdier for din virksomhet. Bli klokere på hvilke SEO-, systemer- og datainnsatser du skal fokusere på for å lykkes på lang sikt. Hvilke muligheter har du i 2018 og i fremtiden?

Les mer her

 

Hvordan forberede seg på morgendagens teknologi og kommunikasjon med fremtidens brukere.
- Via Marketplaces, Amazon og gamification

Dato: 12. desember 2018
Sted: Ole Deviks vei 6C, 0666 Oslo 

Marketplaces og Amazon blir av mange presentert som den største trusselen innenfor morgendagens e-handel. Hva skal man vurdere, hvor begynner man og hvordan vinner man? Hvordan kan spilldesign og gamification være en modell for å organisere og lede virksomheter til å imøtekomme millennials forventning til åpenhet, involvering og visuell kommunikasjon?

Les mer her