Performance og SEO

Hvordan kan du øke din performance og SEO-synlighet på Dynamicweb

Novicell og Dynamicweb Norge inviterer til frokostseminar onsdag 28 november 2018.

Vi presenterer strategier og konkrete anbefalinger for hvordan man kan øke performance på Dynamicweb plattformen og hvordan SEO kan bidra til å skape verdier for din virksomhet. Alt dette med utgangspunkt i en rekke konkrete cases. Bli klokere på hvilke SEO-, system- og datainnsatser du skal fokusere på for å lykkes på lang sikt. Hvilke muligheter har du i 2018 og i fremtiden?

Meld deg på seminaret og få et innblikk i hva den seneste utviklingen betyr for deg. 

Dette handler seminaret om

I en verden full av informasjon blir synlighet enda viktigere og det blir vanskeligere å vite hvordan man skal skille seg ut blant alle konkurrentene på markedet. Jens Peter Nielsen, SEO-teamsjef i Novicell, presenterer de seneste trendene innenfor søkemotoroptimalisering, og hva vi kan forvente i fremtiden. Du vil lære mer om hvorfor SEO stadig er et viktig innsatsområde – med en høy ROI.

Videre settes fokuset på Dynamicweb som en all-in-one plattform, og det vil bli presentert hvilke SEO-features som kan tas i bruk på denne plattformen. Plattformen har hatt store utviklingstiltak i løpet av de seneste årene. Hva er de nyeste mulighetene på plattformen, og ikke minst – hvordan skaper man best performance?

Torben Bak Jensen, Dynamicweb-teamsjef i Novicell, vil løfte på sløret for Novicells nyeste løsninger – både store og små – og gjennomgå hvordan virksomheten utnytter mulighetene på Dynamicweb-plattformen:

  • Eksempler på fleksibelt design
  • Dynamicweb Rapido (frontend startpakke)
  • Performance-optimalisering

Gjennomgangen er veldig hands-on og fokuserer på hvordan dette har gitt konkret verdi til forskjellige virksomheter. Det vil bli presentert flere Dynamicweb-cases som er utviklet av Novicell.

Hvem er seminaret for?

Seminaret er for deg som er digitalt ansvarlig, IT-sjef eller markedssjef i en B2B eller B2C virksomhet. Kanskje din virksomhet allerede bruker Dynamicweb-plattformen men ikke utnytter de mulighetene som er der?

Program

08.00 - 08.30  Registrering og enkel frokost

08.30 - 08.45  Velkommen

08.45 - 09.30  Presentasjon ved Jens Peter Nielsen, SEO teamsjef hos Novicell

09.30 - 10.15  Presentasjon ved Torben Bak Jensen, Dynamicweb teamsjef hos Novicell

10.15 - 10.30  Spørsmål og mingling

Praktisk informasjon

Dato: 28. november 2018
Tid: Kl. 08.00 - 10.30 (Frokost serveres fra kl. 08.00)
Sted: Ole Deviks vei 6C, 0666 Oslo
Pris: Gratis

Påmelding

Påmeldingen er bindende. Gjennom din påmelding blir du registrert på Novicells deltagerliste for det aktuelle seminaret. 

 

Foredragsholdere

Jens Peter Nielsen
SEO-teamsjef

Jens Peter Nielsen er en erfaren SEO og SEM (AdWords, Facebook)-mann med + 25 års salgs- og markedsførings-erfaring, herunder over 12 års erfaring med Dynamicweb plattformen og andre CMSer.

Torben Bak Jensen
Dynamicweb-teamsjef

Torben er sertifisert i Dynamicweb, og er overhodet i Novicells Dynamicweb-avdeling, hvor han prioriterer tett dialog med avdelingens kunder.

Kort om Novicell

Novicell er et digitalt konsulenthus med 215 medarbeidere, hovedkontor i Aarhus og avdelinger i København, Oslo, London, Madrid og Barcelona. I Novicell har vi 20 års erfaring innenfor ehandel og forretning online.