Frokostseminar 12. september 2018

Fremtidens ecommerce og de viktigste budskap og trender fra Microsoft Inspire 2018

Fremtidens e-commerce - strategier og plattformer. Fra Shopify til Amazon: Hvor beveger din forretning seg?


Novicell og Advania vil gjerne invitere til frokostseminar den 12. september 2018. 

Hva kan vi forvente når Amazon inntar markedet – er det en venn eller fiende? Hvilke strategier og plattformer vil gi verdi i tiden som kommer, og ikke minst – hvilke feller bør man unngå!

Hør Toke Lund fortelle om sine erfaringer og betraktninger. Han kommer fra ledende, strategiske stillinger hos LEGO og var senest Head of Digital hos Dansk Supermarked. Han er i dag International Ecommerce Director i Novicell og har med sin unike bakgrunn god kjennskap til både opp- og nedturer i arbeidet mot digital transformasjon.

Advania har i sommer deltatt på Microsoft sin store partnerkonferanse Microsoft Inspire, samt Microsoft Business Application Summit, og vi oppsummerer de viktigste budskap og trender som ble formidlet fra Microsoft på disse konferansene.  

  • Microsoft Inspire er Microsoft sin årlige partnerkonferanse som samler Microsoft partnere fra hele verden.
  • Microsoft Business Application Summit er en konferanse som samler deltakere som jobber med Microsoft Dynamics 365, Power BI, Excel, PowerApps og Microsoft Flow, for læring og bygging av nettverk.

Hør Espen Hartz CEO Advania fortelle om de siste nyheter fra Microsoft Inspire 2018. Espen Hartz har ledet Advania Norge fra 2016, en periode hvor selskapet har inngått betydningsfulle avtaler og skapt stadig mer lønnsom vekst. Markedet har endret seg i perioden og Advania har endret seg i takt med markedet i perioden, vi ser en tydelig trend med digitalisering og sky tjenester. Espen har lang erfaring med store kunder, omfattende prosjekter, salg og merkevarebygging. Han har i flere år vært Salgs- og Markedsdirektør i både Advania og Bluegarden. Espen har også jobbet med storkundesalg som KAM i Atea . Med lang fartstid i IT-bransjen brenner Espen for at teknologi skal skape verdi for mennesker - og at relasjonen mellom leverandør og kunde er personlig, tillitsfull og løsningsorientert. Menneskene bak digitaliseringshypen er spennende og noe som vil oppta oss alle fremover

Påmelding og praktisk informasjon

Dato: 12. september 2018 
Tid: Kl. 08.00 - 10.30 (Frokost serveres fra kl. 08.00)
Sted: Ole Deviks vei 6, 0666 Oslo
Pris: Gratis  

Påmeldingen er bindende. Gjennom din påmelding blir du registrert på Novicells deltagerliste for det aktuelle seminaret. Deltagerlisten distribueres til foredragsholdere.

Kort om Novicell og Advania

Novicell er et digitalt konsulenthus med 215 medarbeidere, hovedkontor i Aarhus og avdelinger i København, Oslo, London, Madrid og Barcelona. I Novicell har vi 20 års erfaring innenfor ehandel og forretning online.

Advania er Norges største partner av Microsoft innenfor ERP med unik kompetanse om hvordan sette opp de beste løsningene for å skape verdi i bedriften. Sammen dekker vi hele forretningsaspektet fra ERP, CRM, ehandel, web, synlighet og inbound marketing.

I Novicell og Advania tror vi på å dele kunnskap og vil holde jevnlige seminarer utover høsten.

Vil du høre mer om frokostseminaret? 

Kontakt meg gjerne på mail eller tlf.