Marketplaces, Amazon og gamification

Hvordan forberede seg på morgendagens teknologi og kommunikasjon med fremtidens brukere.


Novicell og Advania inviterer til frokostseminar onsdag 12. desember 2018.

Marketplaces og Amazon blir av mange presentert som den største trusselen innenfor morgendagens e-handel. Hva skal man vurdere, hvor begynner man og hvordan vinner man? Hvordan kan spilldesign og gamification være en modell for å organisere og lede virksomheter til å imøtekomme millennials forventning til åpenhet, involvering og visuell kommunikasjon?

Dette handler seminaret om

Marketplaces og Amazon - venn eller fiende?
Marketplaces og Amazon blir ofte sett på som den ultimate trusselen mot bedrifters forretningsmodell og eksistens. Men Marketplaces ødelegger ikke for andre retailere, det gjør dårlig service og dårlige kundeopplevelser. Bli med når Adam Peter Nielsen, CTO i Novicell, tar for seg forretningen Amazon samt andre Marketplaces. Hvordan legger man en strategi for å vinne med de utfordringer Markedplaces byr på og hvordan forbereder man seg best mulig når Amazon inntar Norge. Hvilke muligheter har man og hvordan håndterer man utfordringene som kommer.

Gamification - Hvordan forbedre arbeidslivet med gamification?
Innen 2030 vil arbeidslivet i stor grad preges av folk som er oppvokst med dataspillenes feedback-loops og visuelle, interaktive fortellinger. Dette vil åpenbart ha strategisk betydning for hvordan vi kommuniserer, og hvordan vi organiserer våre virksomheter. Hvordan kan spilldesign og gamification være en modell for å organisere og lede virksomheter til å bli lærende organisasjoner i konstant endring, som imøtekommer millennials forventning til åpenhet, involvering og visuell kommunikasjon?

Foredragsholder Frida Monsén er Educational Manager i Advania Norge og har bakgrunn som både lærer, digital utviklingsleder og spillnerd. Monsén har lang erfaring med å lede digital utvikling i skolen og har i mange år jobbet medgamification som et verktøy for motivasjon og utvikling i bedrifter og organisasjoner. Hennes arbeid har resulterer i en rekke forelesninger, inkludert to TEDx samtaler og at en av hennes metoder, Blixtjakten, er utviklet et digitalt verktøy for lærere.

Frida Monsén har vært med og etablert konferansen SETTdagene (Scandinavian Educational Technology Transformation) i Oslo og står bak GamifyUs, Nordens første konferanse om gamification i arbeidslivet.

Program

08.00 - 08.30  Registrering og enkel frokost

08.30 - 08.45  Velkommen

08.45 - 09.30  Presentasjon ved Adam Peter Nielsen, CTO i Novicell

09.30 - 10.15  Presentasjon ved Frida Monsén fra Advania Norge

10.15 - 10.30  Spørsmål og mingling

Praktisk informasjon

Dato: 12. desember 2018
Tid: Kl. 08.00 - 10.30 (Frokost serveres fra kl. 08.00)
Sted: Ole Deviks vei 6C, 0666 Oslo
Pris: Gratis

Påmelding

Påmeldingen er bindende. Gjennom din påmelding blir du registrert på Novicells deltagerliste for det aktuelle seminaret. Deltagerlisten distribueres til foredragsholdere.

 

Foredragsholdere

Peter Berg Jørgensen
Sales Manager Norge

Peter Berg Jørgensen er Sales Manager i Sitecore Norge. Sitecore er ledende in verden innen kundeopplevelser (Customer Experience Management).

Knut Markegård
County Manager Norway Genesys

Knut Markegård er Country Manager Norway i Genesys. 
Med 20 års erfaring fra en bransje som nå står overfor stor omstilling, hjelper han nå bedriftsledere med strategiske veivalg. Genesys i Norge en av verdens ledende aktører innen kundeserviceteknologi og leverandør til kunder som Telenor, DnB, Nordea, Storebrand, Intrum og en rekke andre i ulike størrelser og bransjer.

Kort om Novicell og Advania

Novicell er et digitalt konsulenthus med 215 medarbeidere, hovedkontor i Aarhus og avdelinger i København, Oslo, London, Madrid og Barcelona. I Novicell har vi 20 års erfaring innenfor ehandel og forretning online.

Advania er Norges største partner av Microsoft innenfor ERP med unik kompetanse om hvordan sette opp de beste løsningene for å skape verdi i bedriften. Sammen dekker vi hele forretningsaspektet fra ERP, CRM, ehandel, web, synlighet og inbound marketing.

I Novicell og Advania tror vi på å dele kunnskap og vil holde jevnlige seminarer utover høsten.