Novicell og Advania inviterer til frokostseminar den 14. november 2018. Sitecore vil fortelle om hvordan man kan bruke data for å optimalisere og øke konverteringer til din webside. Genesys presenterer hvordan moderne teknologi for kontaktsentere kan gi konkurransefortrinn i kundereisen og samtidig redusere kostnader.

Dette handler seminaret om

  • Hvordan sanntidsdata kan drive optimalisering og konverteringer på en global webside 
    Et stort fokusområde i dag er hvordan samle inn data. En ting er hvordan man kan samle inn relevante kundedata – en helt annen er hvordan man kan BRUKE disse dataene til å skape verdi! Hvordan kan man bruke disse dataene til å skape bedre og mer relevante opplevelser for våre kunder? 

    Vi fokuserer spesielt på hvordan vi kan optimalisere opplevelsen på websiden for å kunne skape relevans gjennom hele kundereisen. Vi bruker eksempler og case stories, og vil også dele innsikt i hvordan man både kan komme i gang med og skape suksess med optimalisering på Sitecore Experience Platform.


  • Hvordan kan du tilrettelegge for den perfekte kundereise og samtidig bidra til reduserte kostnader for din bedrift?  
    For å beholde fornøyde kunder i dagens marked må du kunne tilby dem gode løsninger og kommunikasjon og samhandling. Advania er en av Skandinavias største leverandører av moderne teknolog for kontaktsenter og vi er Gold Partner på løsninger fra den globale markedslederen Genesys.

    I dette foredraget vil Knut Markegård fra Genesys å ta oss gjennom kundereisen fra et kontaktsenterperspektiv. Se hvordan dere kan oppnå konkurransefortrinn med den perfekte kundereisen, samtidig som bedriften reduserer kostnader. 

Program

08.00 - 08.30  Registrering og enkel frokost

08.30 - 08.45  Velkommen

08.45 - 09.30  Presentasjon ved Peter Berg Jørgensen fra Sitecore

09.30 - 10.15  Presentasjon ved Knut Markegård fra Genesys

10.15 - 10.30  Spørsmål og mingling

Praktisk informasjon

Dato: 14. november 2018
Tid: Kl. 08.00 - 10.30 (Frokost serveres fra kl. 08.00)
Sted: Ole Deviks vei 6C, 0666 Oslo
Pris: Gratis

Påmelding

Påmeldingen er bindende. Gjennom din påmelding blir du registrert på Novicells deltagerliste for det aktuelle seminaret. Deltagerlisten distribueres til foredragsholdere.

 

Foredragsholdere

Peter Berg Jørgensen
Sales Manager Norge

Peter Berg Jørgensen er Sales Manager i Sitecore Norge. Sitecore er ledende in verden innen kundeopplevelser (Customer Experience Management).

Knut Markegård
County Manager Norway Genesys

Knut Markegård er Country Manager Norway i Genesys. 
Med 20 års erfaring fra en bransje som nå står overfor stor omstilling, hjelper han nå bedriftsledere med strategiske veivalg. Genesys i Norge en av verdens ledende aktører innen kundeserviceteknologi og leverandør til kunder som Telenor, DnB, Nordea, Storebrand, Intrum og en rekke andre i ulike størrelser og bransjer.

Kort om Novicell og Advania

Novicell er et digitalt konsulenthus med 215 medarbeidere, hovedkontor i Aarhus og avdelinger i København, Oslo, London, Madrid og Barcelona. I Novicell har vi 20 års erfaring innenfor ehandel og forretning online.

Advania er Norges største partner av Microsoft innenfor ERP med unik kompetanse om hvordan sette opp de beste løsningene for å skape verdi i bedriften. Sammen dekker vi hele forretningsaspektet fra ERP, CRM, ehandel, web, synlighet og inbound marketing.

I Novicell og Advania tror vi på å dele kunnskap og vil holde jevnlige seminarer utover høsten.